Accesoriul de peste 13.000 de euro purtat de fiica lui Irinel Columbeanu la plimbarea cu tatăl ei. Cum s-a afişat Irina în Cluj

.

Irina Columbeanu a revenit pe meleagurile natale, după şase ani în care a locuit în America alături de mama ei. Irinel Columbeanu şi-a aşteptat fiica la aeroportul din Otopeni din Capitală, iar imediat după revedere, cei doi, alături de Matei Miko, naşul de cununie al fostului afacerist şi al Monicăi Gabor, au plecat în Cluj. Irina Columbeanu a făcut o adevărată declaraţie de stil pe străzile din Cluj, graţie accesoriului de peste 13.000 de euro pe care l-a purtat. Despre ce este vorba?

Irina Columbeanu a venit în România, după şase ani în America, fără mama ei

Irina Columbeanu a venit în avionul din SUA spre România, singură, fără mama ei, Monica Gabor, în ciuda aşteptărilor lui Irinel Columbeanu. Primul lucru pe care l-a făcut tânăra de 17 ani, în momentul în care s-a reîntâlnit cu tatăl ei, a fost să îl îmbrăţişeze. Fostul afacerist a aşteptat-o la aeroportul din Otopeni cu un buchet mare de flori. Tunsă scurt, adolescenta a optat pentru o ţinută lejeră, având un ghiozdan de la un brand celebru în valoare de aproximativ 2.000 de euro.

La scurt timp de la aterizare, cei doi au plecat alături de naşul fostului afacerist de cununie, Matei Miko, în Cluj. Potrivit spuselor lui Irinel Columbeanu, Irina va sta în ţară timp de o săptămână – perioadă în care se vor plimba în mai multe colţuri ale ţării, conform wowbiz.ro.

Citeşte şi: Unde va locui fiica lui Irinel Columbeanu când va veni în România: „O invit în casa mea”

Citeşte şi: Ce meserie are Monica Gabor în America. Dezvăluirile făcute de Irinel Columbeanu: „Nu mai are nicio afacere”

Ce accesoriu de peste 13.000 de euro s-a plimbat Irina Columbeanu alături de tatăl ei

În timpul excursiei din Cluj, Irina Columbeanu a optat pentru un outfit simplu compus dintr-o fustă scurtă şi o cămaşă de mătase crem, după cum se poate vedea în imaginile făcute de WowBiz, publicate pe romaniatv.net. Cel care a atras toată atenţia a fost accesoriul în valoare de 14.921 de euro – mai precis o geantă de umăr Chanel, de culoare crem, după cum se arată pe farfetch.com.

Irina Columbeanu a moştenit aceleaşi gusturi pentru genţile de lux precum mama ei, Monica Gabor, dar şi ca ale tatălui său. Potrivit actualitate.net, chiar dacă de mai bine de jumătate de an locuieşte într-un azil de bătrâni din Ghermăneşti, Irinel Columbeanu a luat după el geamantanele Louis Vuitton.

Citeşte şi: Ce este chalazionul, afecțiunea cu care a fost diagnosticată Irina Columbeanu. „Medicul nu a vrut să o opereze fără procură din partea tatălui”

„Vă referiți la diplomatul de la Vuitton. Să vă explic, diplomatul acesta «știe» mai multă geografie ca Magellan. În el țineam actele importante pe vremea când puteam să spun că am succes în afaceri. Acum țin doar permisul auto, un parfum și câteva cărți de vizită. Probabil e un automatism al meu să văd în diplomat un lucru important din trecut și din această cauză îl țin la capul patului. Dacă vedeți, am și pe șifonier tot setul de voiaj de la Vuitton, genți pe care le-am luat cu Monica de la Paris când nu ne mai încăpeau cumpărăturile, și făceam multe în acele vremuri, dar asta e, nu mai e cazul acum”, a spus fostul milionar pentru actualitate.net.

Ce a spus Irina de tatăl ei, Irinel Columbeanu, la revenirea în ţară

În cadrul unui interviu pentru „Fiţă cu Adiţă”, Irina Columbeanu a făcut câteva declaraţii despre revederea cu tatăl ei, cât şi despre ce anume simte acum la reîntâlnirea cu acesta. Tânăra de 17 ani a recunoscut că i-a fost foarte dor de părintele ei şi că se simte recunoscătoare că a putut reveni în România, după ce vreme de 6 ani a locuit în Malibu, SUA, alături de mama ei.

Totodată, Irina Columbeanu i-a dedicat şi un mesaj de mulţumire tatălui ei, care i-a fost alături indiferent de orice şi care a făcut foarte multe sacrificii pentru binele ei.

„Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”, a spus Irina Columbeanu, în cadrul emisiunii online mai sus menţionate.

Sursa foto: Facebook şi Captură Video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton