Acasă la Măruță. Eva și David au împodobit bradul de Crăciun. Andra a dat indicații: „Am evoluat. Comandă vocală”

.

Andra și Cătălin Măruță, împreună cu cei doi copii ai lor, David și Eva, au împodobit bradul, în așteptarea sărbătorilor de iarnă. Artista, în vârstă de 37 de ani, și prezentatorul, în vârstă de 45 de ani, au profitat de prima zăpadă căzută anul acesta și au creat un moment special în familie.

Familia Măruță s-a lăsat deja cuprinsă de spiritul sărbătorilor și a început pregătirile, iar primul pe listă a fost bradul, care a fost împodobit de copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță, sub atenta supraveghere a părinților.

Andra, Cătălin Măruță și cei doi copii au împodobit bradul

Andra și Cătălin Măruță au decis să împodobească bradul mai devreme anul acesta. Doar că, „spiridușii” Eva și David au trecut la treabă, în timp ce Andra a dat indicații, iar Cătălin a filmat momentul.

Într-un clip postat pe rețelele de socializare, se vede cum Andra le spune Evei și lui David cum trebuie să așeze instalația pentru ca bradul să arate perfect.

„Bagă și înăuntru și pe lângă crengi și în spate. Ușor, ușor. Acum mai sus. Uite ce frumos e, perfect! Una pe creangă, una înăuntru. Asta e! David, acum tu le aranjezi, ea (n.r. Eva) doar te ajută. Perfect! Așa făceam și eu odată. Exact așa făceam și eu odată. Am evoluat și uitați cum fac bradul acum. Comandă vocală”, spune artista amuzată.

„Ușor, fără nervi”, zice artista când Eva oftează.

În timp ce David pune instalația în brad, Eva îl ajuta desfăcând șirul.

„Stai puțin, mă doare mâna”, spune David.

Citește și: Câți bani a primit Andra ca să cânte imnul la meciul dintre România și Elveția. „Răspund cu cea mai mare plăcere”

Citește și: Andra, acuzată că a „stâlcit imnul” la meciul România-Elveția: „Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță”. Reacția vedetei

Andra s-a oferit să își ajute copiii la împodobit, dar aceștia au refuzat.

„Hai, comanda vocală start. Dacă vreți ajutor, să spuneți”, zice Andra, punându-i la treabă.

„Nu”, spune David.

„Noi nu avem nevoie de pisică să ne dea bradul jos, îl dăm noi singuri”, spune Andra zâmbind, când David se încurcă în cabluri.

Amuzat de chipurile serioase ale copiilor săi, Cătălin Măruță a comentat, pe Facebook: „Abia au așteptat să începem cu decorațiunile de Crăciun”.

Clipul a devenit viral

Clipul în care familia Măruță împodobește bradul a devenit viral, fiind apreciat de zeci de mii de oameni. Iar internauții și-au spus părerea despre împodobirea bradului în luna noiembrie.

„Foarte frumos, dar nu-i prea devreme?”, „Niciodată nu e prea devreme pentru împodobirea bradului”, „Bradul se face în ajun”, „E foarte frumos și minunat când se împodobește bradul, mai ales în familie”, „Sunt cele mai frumoase momente”, sunt câteva din comentariile lăsate de internauți pe paginile de Instagram și Facebook ale Andrei.

Citește și: Andra a apărut fără niciun pic de machiaj. Imaginea cu care surprinde soția lui Cătălin Măruță

Citește și: Cătălina Ponor, însărcinată pentru a doua oară: „Dumnezeu ne-a binecuvântat mai repede decât ne-am fi putut imagina” / Foto

„Andra, ce rea ești, dar să îți dea Dumnezeu sănătate”, a glumit un fan al artistei, după ce a văzut cum Andra le dădea indicații copiilor ei la împodobitul bradului.

Alți internauți au făcut o paralelă între Andra și mamele lor: „Și mama e așa”, au spus ei.

„Ador cum face Andra bradul”, „Indicații prețioase”, au spus râzând alți fani de-ai Andrei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andra și Cătălin Măruță

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton