A murit „privighetoarea” Gorjului! Boala care a învins-o pe Alina Popa la 23 de ani: „A avut o aluniță și de acolo a pornit”

.

Alina Popa avea o voce cristalină și încerca să își facă loc în muzica populară. Avea 23 de ani, un păr lung negru și o privire pătrunzătoare. Era iubită de colegi și numită privighetoarea Gorjului, părea că drumul ei e deja trasat, dar o boală necruțătoare i-a schimbat traseul.

Alina Popa a făcut un cancer de piele, s-a operat, dar boala a recidivat. Cu toate astea, artista nu și-a pierdut optimismul. Avea momente când mergea la concerte cu perucă, pentru că își pierduse părul, dar nu și-a abandonat niciodată publicul, pentru că îl sufletul ei speranța licărea.

Alina Popa a avut la înmormântare covor roșu și petale de trandafiri

Moartea ei i-a lăsat în lacrimi pe colegi, dar și pe toți cei care au cunoscut-o. Ieri, în Dolj, a fost durere mare., pentru că Alina Popa a fost înmormântată. În curtea casei, de unde solista a plecat pe ultimul drum, cei dragi i-au așternut un covor roșu și i-au presărat petale de trandafiri, iar muzica ei se auzea în difuzoare.

”Nu am cuvinte, nu pot să vorbesc, a cântat cu noi în formația Andronache, un om extraordinar, era plină de viață și talent, avea tot viitorul înainte. Nu pot să exprim în cuvinte durerea pe care o avem, am sufletul împietrit de durere”, a declarat Marius Josceanu pentru Star Popular, potrivit Asingorj.ro.

Citeşte și: Meghan Markle și Prințul Harry, apariție surpriză pe covorul roșu. Rochia cu care ducesa a făcut furori la premiera filmului „Bob Marley”

Citeşte și: Florin Piersic, la 88 de ani: „Vârsta mea devine simbolul prieteniei și al iubirii. Am dat oamenilor mult, dar am primit înzecit de la ei”

Citeşte și: Ce a pățit actorul Marius Manole după ce nu a mâncat 40 de ore: „La mine e pentru prima oară”

Citeşte și: Lora a dezvăluit de ce nu a devenit mamă până la 41 de ani: „Nu a fost o chestie de alegere”

Citeşte și: Ana Baniciu, probleme pe aeroport: „Simțeam că mi se face rău”. Artista și Edy Kovacs se pregăteau să plece în vacanță

Citeşte și: Bianca Drăgușanu, poză din timpul operației de lifting facial. „Am filmat intervenția!” Vedeta apare cu fața tăiată și cusută, la spital

„A avut o aluniță, a tăiat-o cu lama și de acolo a pornit boala asta necruțătoare”

Artistul recunoaște că știe de la Alina că totul a pornit de la o aluniță. Tânăra a luptat până în ultimul moment și a continuat să urce pe scenă, dar destinul a fost nemilos. „Ce știu de la ea, a avut o aluniță, a tăiat-o cu lama și de acolo a pornit boala asta necruțătoare.

S-a operat, apoi a recidivat, toți au sperat că o să fie bine. Ea era extrem de optimistă. La ultimele evenimente a cântat cu perucă, făcea citostatice, avea puterea să vină să cânte. Trăia prin cântec! Știu că părinții ei își doreau foarte mult ca ea să cânte. Ea trăia ceea ce cânta”, a mai spus el.

Foto: Facebook, Asingorj.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton