A doua semifinală Românii au talent, la Pro TV. Zece concurenți luptă pentru trofeu: „Vreau ca telespectatorii să vadă multă nebunie” | Exclusiv

.

Sezonul 14 fenomen Românii au talent se apropie de final. A doua semifinală Românii au talent are loc astăzi, 24 mai, la Pro TV, în cadrul căreia zece concurenți luptă pentru a ajunge în marea finală din 31 mai. Până când cei de acasă vor alege cine merită să câștige marele premiu de 120.000 de euro, dar și trofeul acestui sezon, a venit momentul ca telespectatorii să completeze lista finaliștilor.

A doua semifinală Românii au talent. Cine sunt cei zece concurenți care luptă pentru trofeu?

După ce săptămâna trecută, 5 concurenți s-au calificat în urma voturilor în finala de pe 31, au mai rămas câteva locuri libere! Acestea vor fi ocupate de alți 5 concurenți din semifinala 1 și de unul dintre pierzătorii celor două show-uri live, care va fi ales de jurați pentru a primi un wild card.

Înainte de a doua semifinală, am aflat de la concurenți cu ce gânduri intră aceștia în competiție și ce vor să le transmită celor de acasă prin prestația lor.

„Îmi doresc să mențin curiozitatea și sper ca oamenii să aibă răbdare pentru că vor primi un cadou, din punctul meu de vedere. Va fi o surpriză frumoasă. Sper ca totul să se întâmple bine și să se bucure, așa cum o fac eu”, spune Quim Moya, semifinalist Românii au talent.

Citește și: Cum s-a schimbat Andra de-a lungul celor 13 sezoane „Românii au talent”: „Am fost fascinată, m-am simțit extraordinar de bine”

Citește și: Cum arătau jurații de la „Românii au talent” la început de carieră. Imagini de colecţie cu Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete şi Dragoș Bucur

Ansamblul Hecenii a pregătit ceva diferit față de prima semifinală, gândind, de altfel, și un alt scenariu pentru juriu și telespectatorii Românii au talent, de vinerea aceasta. „Este un moment minuțios pregătit. Ne-am dorit să facem ceva mai diferit față de prima etapă. Am încercat să redăm totul sub o formă de scenariu, ca o invitație la joc din partea băieților pentru fete, ca o mică poveste. Asta urmează să arătăm celor de acasă”, susțin ei.

Sergey Mishchurenko, Cristian Ciaușu și Ana Nuță, pregătiți pentru cea de-a doua semifinală Românii au talent

Sergey Mishchurenko spune că are o piesă pe care și-a dorit de multă vreme să o prezinte într-un show, iar momentul se apropie cu pași repezi. În numai câteva ore, concurentul va fi la cea de-a doua semifinală Românii au talent, de vineri, 24 mai, de la Pro Tv.

Pentru semifinală, aș vrea ca oamenii să primească mai multe sentimente de la mine. Am o piesă pe care mi-am dorit mereu să o folosesc într-un show. Și asta m-a inspirat și m-a motivat. Visam să fac acest lucru, dar acum că se întâmplă, trebuie să mă ridic la nivelul emoțiilor transmise de piese. Mă concentrez și sper să fiu la acel nivel și oamenii să-mi iubească performanța”, spune el.

Cristian Ciaușu vrea să ducă publicul în zona de melancolie cu momentul pregătit pentru a doua semifinală Românii au talent. „În primul rând, aș vrea să ajung aproape de interpretarea maestrului Gheorghe Zamfir, să sensibilizez publicul și să-i aduc pe cei de acasă într-o stare de melancolie”, spune Cristian.

Ana Nuță mulțumește lui Dumnezeu că are acest talent și speră ca publicul să simtă emoția pe care vrea să o transmită pe scenă. „Mi-aș dori să simtă emoția și mai mult de atât, să simtă acel har divin care a fost și prima dată și pe care eu, ca persoană, nu cred că aș putea decât cu ajutorul lui Dumnezeu să-l am. Și aș vrea ca ei să-și dorească să mă revadă și să privească momentul așa cum o fac eu – ca fiind debutul meu în viața de artist”, spune concurenta.

„Am ales o altă abordare, să transmit un mesaj despre probleme cu care ne confruntăm noi, adolescenții”

Carla Munteanu a pregătit un moment diferit pentru cea de-a doua semifinală Românii au talent. Ea vrea să scoată în evidență problemele cu care se confruntă o parte din adolescenții care petrec foarte mult timp pe rețelele de socializare.

De data asta, am ales o altă abordare, să transmit un mesaj despre probleme cu care ne confruntăm noi, adolescenții, timpul exagerat petrecut pe rețele de socializare și falsele aparențe pe care le creează. De obicei, noi avem tendința de a ne compara cu tot ceea ce vedem pe social media și trebuie să încercăm să vedem frumosul în noi”, ne-a declarat ea.  

Dora Debreczeni vrea să aibă parte de multe hohote de râs și voie bună la momentul pregătit pentru vineri seara. ÎI place să vadă oameni fericiți. „Să zic bancuri, să povestesc, mi-ar plăcea ca cei de acasă să fie fericiți după momentul meu. M-aș bucura să fie ca prima dată”, speră ea.  

Iustin Cazacu: „Mi-aș dori ca oamenii să simtă șahul diferit”

Iustin Cazacu, la fel ca Dora Debreczeni, își dorește să emane multă fericire. El îi îndeamnă pe cei de acasă să nu rateze momentul său. „Vreau ca telespectatorii să vadă multă nebunie și fericire în momentul meu. Mi-aș dori ca oamenii să simtă șahul diferit, să-i inspir și eu”, spune concurentul.

Lukas Urdea a pregătit și ea o piesă specială cu care speră să dea pe spate jurații și telespectatorii. „O să fie un cântec special și aș vrea ca oamenii să-i vadă puterea, fiind o piesă cu un mesaj special despre o persoană care nu poate fi cu cel/cea de care îi place. Aș vrea să fie o inspirație pentru ei. O să fie un moment frumos pentru că este o piesă nouă, fresh”.

Anastasia Beaumont și-a propus să aducă mult zâmbet pe chipurile telespectatorilor. „Aș vrea ca oamenii să se bucure de performanța noastră și sper să-i fac să zâmbească. Salsa mă face să zâmbesc zi de zi și aș vrea ca asta să le transmită și celor de acasă”, spune Anastasia.

Corul Regal și Villia, pe scenă, vineri seara, în cea de-a doua semifinală Românii au talent

Corul Regal se află printre concurenții din cea de-a doua semifinală Românii au talent. „Energia noastră, ceea ce simțim, ceea ce transmitem, emoție, relaxare. Per total, o stare de bine. Armonie muzicală. Înălțare”, ne-au declarat Mihai Similea și Roxana Sima.

Villia speră că piesa pe care o va interpreta să îi poarte noroc și vineri aceasta. „Piesa se numește Norocul meu și simt că e noroc să am ocazia să cânt această piesă. Ajungerea mea aici a inspirat piesa în sine. Mi-aș dori să se ridice la nivelul așteptărilor lor. Oamenii au îmbrățișat piesa de dinainte și asta m-a făcut să-mi doresc să creez un moment la fel de sincer. Și vreau să primeze în fața emoției”.

Câștigătorii Românii au talent din sezoanele anterioare

Emisiunea Românii au talent a ajuns la sezonul cu numărul 14. Premiul cel mare pentru care luptă concurenții este în valoare de 120.000 de euro, iar premiul de originalitate oferit valorează 10.000 de euro.

Până acum, finalele Românii au talent au fost câștigate de următorii concurenți:

  • Adrian Țuțu, câștigătorul sezonului 1
  • Cristian Gog, câștigătorul sezonului 2
  • Bruno Icobeț, câștigătorul sezonului 3
  • Formația Brio Sonores, câștigătorea sezonului 4
  • Speedcubing, câștigator sezonul 5
  • Laura Bretan, câștigătorea sezonului 6
  • Lorelai Moşneguţu, câștigătoarea sezonului 7
  • Emil Rengle, câștigătorul sezonului 8
  • Ana Maria Pantaze, câștigătoarea sezonului 9
  • Radu Palaniţă, câștigătorul sezonului 10
  • Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc care a câștigat sezonul 11
  • Darius Mabda, câștigătorul sezonului 12
  • Rareș Prisăcariu, câștigător al sezonului 13

Foto: PR Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton