9 vedete care împlinesc 50 de ani în 2024. Medeea Marinescu: „Nu pot să spun că am ajuns la o împăcare absolută”

.

Anul 2024 marchează un moment special din viața mai multor vedete din țara noastră, și anume aniversarea lor de 50 de ani. Un privilegiu și un motiv de profundă recunoștință, atingerea vârstei de 50 de ani nu o sperie pe Andreea Marin, deși pe Medeea Marinescu a pus-o puțin pe gânduri.

Pe bărbați, înaintarea în vârstă îi preocupă mai puțin. Dar asta și pentru că rareori sunt întrebați despre acest lucru, spre deosebire de femei. Mircea Badea și Tudor Chirilă sunt, așadar, mult mai preocupați de cariera și de pasiunile lor, și mai puțin de vârsta pe care o au.

Andreea Marin: „Nu simt că mă apropii de 50”

Născută pe 22 decembrie 1974, Andreea Marin este zodia Capricorn și a cucerit publicul român în rolul de gazdă a emisiunii „Surprize, Surprize”. Deși a urmat cursurile Facultății de Informatică din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, ulterior a optat pentru o carieră în jurnalism.

După o pauză de mai mulți ani în care s-a dedicat creșterii fiicei sale, Ana Violeta Bănică, Andreea Marin s-a întors pe micul ecran în calitate de jurat al emisiunii „Uite cine dansează!”, la PRO TV, și, timp de doi ani, a găzduit emisiunea „Nu există nu se poate!”, la TVR2. În august 2023, Andreea Marin a declarat că se va reîntoarce în televiziune, însă nu într-o emisiune permanentă.

În ultimul an, Andreea Marin a slăbit spectaculos, cu ajutor de specialitate. „Urcam două etaje și eram terminată. Acum am o dietă corectă, fac mișcare, nu simt că mă apropii de 50 de ani”, a spus Andreea Marin, într-o emisiune TV.

Citește și: Andreea Marin, pe scenă la Protevelion. Ce își dorește în 2024? „Cu aceste principii la bază, construiesc în mod sănătos” / Exclusiv

Medeea Marinescu: „Încerc să fac pace cu frustrările mele”

Medeea Marinescu va împlini 50 de ani pe 27 mai 2024. Deși născută în zodia Gemeni, o maestră a adaptării, pe actriță a pus-o puțin pe gânduri schimbarea prefixului. Medeea Marinescu s-a remarcat când era doar o copilă, în rolul Mirabelei din celebrul film „Maria Mirabela” (1981).

Simt că e o schimbare… (…) A început să mă preocupe ideea trecerii noastre prin lume, iar asta mi-a dat o cu totul altă perspectivă asupra tuturor lucrurilor și o altă înțelegere față de cei mai în vârstă decât noi, pe care înainte n-am avut-o. Și încerc să fac pace cu frustrările mele – cine zice că n-are frustrări minte! De exemplu, încerc să fac pace cu ideea că roluri pe care aș fi putut să le fac la 30 de ani sunt roluri cu care n-o să mă mai întâlnesc niciodată”, a mărturisit Medeea Marinescu în noiembrie 2023, pentru Formula AS.

„Nu știu cum va arăta criza asta de 50 de ani sau dacă a început deja sau dacă ea mă va ocoli cu totul. Deși se pare că o criză de 50 de ani are toată lumea. (râde) Sunt curioasă cum vor decurge lucrurile în continuare. Că deocamdată nu pot să spun că am ajuns la o împăcare abso­lută. Ce încerc eu, de fapt, este să adopt atitudinea laisser-aller, lasă să treacă, totul mai relaxat”, a completat.

Citește și: Fiul actriței Medeea Marinescu a împlinit 14 ani. Cu ce rezultate deosebite se laudă Luca și cum a reușit să își facă mama fericită

Gabriela Cristea, cadou special la aniversarea a 49 de ani

Gabriela Cristea a debutat în televiziune la 20 de ani. Și-a început cariera în 1994, la TVR1, ca moderatoare a concursului Eurovision. Până în februarie 1996, vedeta a prezentat mai multe emisiuni de divertisment difuzate de Tele7abc. A mai lucrat la PRO TV, B1 TV, Kanal D și Antena 1, iar în prezent are contrat cu Antena Stars.

Nativă Scorpion, prezentatoarea TV a devenit mamă după 40 de ani. Prima ei fetiță s-a născut în 2017, iar a doua în 2019. Cu doar câteva luni în urmă a împlinit 49 de ani și a primit un cadou special de la soțul ei, artistul Tavi Clonda. Bărbatul i-a oferit flori, un laptop și căști noi, și a organizat o vacanță surpriză în doi.

Citește și: Rețeta de fasole bătută cu ceapă caramelizată și sos de roșii de la Gabriela Cristea. „Ce poate să fie mai bun?”

Alina Chivulescu se împarte între Coasta de Azur și București

Alina Chivulescu face naveta între Coasta de Azur și București de când s-a căsătorit cu actorul, producătorul și regizorul Dan Chișu. Născută în zodia Rac, pe 21 iulie 1974, Alina Chivulescu s-a remarcat în serialul „La Bloc”. Ultimele producții în care a jucat au fost filmele „#Selfie” (2014) și „#Selfie 69” (2016) și serialele „Fructul Oprit” (2018-2019) și „Ruxx” (2022).

„Eu încerc să-mi fac meseria. Datoria mea e să încerc, motiv pentru care, ca orice alt actor, merg la casting. Doar că nu s-au legat lucrurile!”, mărturisea Alina Chivulescu în septembrie anul trecut despre absența ei în filme, seriale sau pe scena teatrului, pentru Cancan.ro.

Citește și: Oana Pellea, Feli și Alina Chivulescu dezvăluie definiția frumuseții

Mircea Badea: „Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc”

Născut în zodia Pești, pe 24 februarie 1974, Mircea Badea este un prezentator TV care nu se teme să spună sincer ceea ce crede. Deși are un fizic admirat de mulți, Mircea Badea susține că are un stil de viață nesănătos, contrar parteneri lui, antrenoarea de fitness Carmen Brumă.

Prezentatorul TV a declarat în septembrie 2021, în emisiunea „Punctul de întâlnire”, că are un program de odihnă haotic, iubește sucurile și energizantele și nu face sală.

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește!
Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: «Poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă». Și eu îi zic: «Nu am băut apă de 30 de ani»”
, mai spunea Mircea Badea anul trecut, la Antena 3.

Mircea Badea este activ în presă încă din anii ’90. A prezentat emisiuni la posturile Tele 7 abc, Antena 1, Realitatea TV, Pro TV și Prima TV, iar în prezent găzduiește talk show-ul „În gura presei” la Antena 3.

Citește și: Oreste duce dorul prieteniei cu Mircea Badea. „Nu am nicio amintire legată de el care să îmi producă altceva decât un zâmbet”/ Exclusiv

Tudor Chirilă, un artist complet

Tudor Chirilă s-a născut în București în urmă cu aproape 50 de ani, în zodia Gemeni, și este fiul gazetarului sportiv Ioan Chirilă și al actriței și regizoarei Iarina Demian. Nativ Geamăn, Tudor este un artist complet. Este actor, muzician, compozitor, producător și personalitate TV.

Anul 2024 nu marchează doar aniversarea de 50 de ani a artistului, ci și un concert spectaculos al trupei lui, Vama Veche, la Arenele Romane, pe 27 iulie.

Citește și: Tudor Chirilă, despre cea mai grea decizie luată la Vocea României. „E un proces pentru care aș renunța la emisiune” / Exclusiv

Andi Vasluianu, nepot de regizor

Deși s-a născut în București, Andrei Vasluianu a crescut într-o localitate de lângă Târgu Jiu, unde locuiau bunicii materni. A cunoscut lumea teatrului prin bunicul patern, care a fost regizor și, mai târziu, prin trupa de teatru a liceului. În 1999 a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”, iar de atunci a jucat în peste 50 de producții românești.

Cel mai recent, Andi Vasluianu a apărut în spectacolul „Dă-i bătaie”, jucat în turneu în mai multe orașe din țară. Nativ Rac, Andi Vasluianu este un actor pasionat și un tată implicat. Actorul și soția lui, Laura Fierăscu, au împreună doi copii, o fată, Maia, și un băiat, Toma.

Citește și: Vedete urmărite de hackeri. Cum au rămas Simona Gherghe, Maria Buză sau Andi Vasluianu fără conturile de Facebook și Instagram

Actoria, moștenire de familie pentru Vlad Zamfirescu

Vlad Zamfirescu va împlini 50 de ani pe 1 martie anul acesta. Actorul, născut în zodia Pești, este managerul Teatrului Bulandra și anul trecut s-a căsătorit cu actrița Diana Roman, alături de care împarte scena. Vlad este fiul actorului Florin Zamfirescu, iar Diana este fiica regizorului Adrian Roman, așadar actoria este o moștenire de familie pentru amândoi.

Din primul mariaj, Vlad Zamfirescu are doi băieți, Ștefan și Matei, pe care nu-și dorește neapărat să-i îndrume către o carieră artistică, dar care și-au arătat deja interesul pentru acest domeniu. „Mă înțeleg foarte bine cu ei. Nu-i împing neapărat spre meseria asta. Au dat casting și au fost aleși. Și am văzut că pe platou s-au descurcat destul de bine. Erau, cumva, în elementul lor. Le-a plăcut, să vedem ce-or face pe viitor”, povestea actorul în trecut, la Kanal D.

Citește și: Alexandra Dinu dezminte zvonurile privind relația cu Bobby Păunescu. „Sunt dezamăgită”

Bobby Păunescu, producător, investitor și proprietar

George Păunescu, cunoscut sub pseudonimul Bobby Păunescu, va împlini 50 de ani pe 8 septembrie 2024 și este un regizor, producător, scenarist și om de afaceri român. Deși s-a născut în București, de la vârsta de 1 an până la vârsta de 10 a locuit în Milano, Italia.

Bobby Păunescu a moștenit imperiul financiar construit de tatăl său, George Constantin Păunescu, și s-a remarcat ca producător și investitor imobiliar. Totodată, Bobby Păunescu, născut în zodia Fecioară, este acționar și proprietar al mai multor publicații și studiouri din România.

Foto: Instagram; Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton