8 vedete care s-au fotografiat în costum de baie în zăpadă. Carmen Brumă: „Mi-am luat căciulă cu blană ca să nu răcesc” / Galerie foto

.

Temperaturile scăzute nu le-au împiedicat pe Carmen Brumă, Adelina Pestrițu și Diana Munteanu, printre alte vedete, să-și etaleze siluetele tonifiate în costum de baie, în zăpadă. În ultimii ani, mai multe cercetări au demonstrat că expunerea la frig poate avea beneficii asupra sănătății.

Expunerea la temperaturi scăzute poate fi eficientă în tratamentul inflamației cronice autoimune, reducerea hipercolesterolemiei prin activarea țesutului adipos brun și reglarea stresului, potrivit unei analize a 104 studii. Analiza concluzionează, însă, că mai sunt necesare studii de cercetare controlată care să se concentreze în mod specific pe această temă.

Vedete care s-au fotografiat în costum de baie în zăpadă. Nicoleta Nucă: „Cred că am luat-o razna”

Cu sau fără acest aspect în minte, mai multe vedete din România s-au fotografiat în costum de baie în zăpadă. Printre acestea se numără și Cristina Șișcanu, Nicoleta Nucă, Ana Baniciu și Raluka. Vedetele au optat atât pentru bikini, cât și pentru costume de baie dintr-o singură piesă.

Unele dintre ele și-au accesorizat „ținuta” cu ghete, ochelari de soare și căciuli, în timp ce Nicoleta Nucă a avut drept recuzită o lopată. Cântăreața a optat pentru un bikini roșu, accesorizat cu o căciulă neagră din blană.

„Cred că am luat-o razna. Dar m-am distrat foarte tare și asta e tot ce contează!”, a scris Nicoleta Nucă în descrierea imaginilor.

Nicoleta Nucă iubește mișcarea. Merge regulat la sală, pe care o alternează cu sesiuni de Pilates. Cântăreața a învățat să își asculte corpul și nu este genul de persoană care gravitează în jurul mâncărurilor nesănătoase. De aceea, artistei îi este destul de ușor să se mențină.

Citește și: Ce tradiții nu va respecta Nicoleta Nucă la nunta cu Alex Ursache: „Nu mă reprezintă” / Exclusiv

Cum se mențin Diana Munteanu, Carmen Brumă și Adelina Pestrițu în formă

Și Diana Munteanu ia foarte în serios alimentația echilibrată și mișcarea regulată. Vedeta de la Antena 1 și-a format de mai mulți ani o disciplină în ceea ce privește stilul de viață și nu consideră că face un sacrificiu atunci când nu își satisface toate poftele culinare.

În ceea ce o privește pe Carmen Brumă mișcarea și alimentația bogată în nutrienți este un stil de viață de mai multe decenii. Vedeta a lansat mai multe programe pentru slăbit și, la 46 de ani, arată impecabil.

„La cererea publicului, mi-am luat căciulă cu blană ca să nu răcesc”, a scris Carmen Brumă în descrierea uneia dintre fotografiile în costum de baie în zăpadă.

„Să îți învingi lenea, oboseala, lipsa de chef, scuzele, în fiecare zi, înseamnă tot atâtea victorii care-i demonstrează creierului tău să ești capabilă, că ești puternică. Știi ce sunt reușitele astea mici și constante? Cea mai solidă fundație pentru încrederea în sine!”, a mai spus Carmen Brumă în mediul online.

Citește și: Cum arată apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. „Nu mai stau cu chirie. M-am hotărât să mă așez la casa ei” / Galerie foto

Adelina Pestrițu mănâncă de toate

Adelina Pestrițu nu se abține de la nimic. Mănâncă dulciuri și fast-food și bea sucuri acidulate, însă în cantități mici și fără să rateze nicio zi de antrenament. În plus, este adepta tratamentelor corporale și elimină cele menționate anterior din dietă înaintea filmării unui spot publicitar.

„Acolo consider că trebuie să fiu în cea mai bună formă a mea. (…) Măresc frecvența orelor de sport și numărul de tratamente. Așa reușesc să fac față”, a explicat Adelina Pestrițu, în aprilie 2023, pentru Ego.ro.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton