6 vedete din România care au avut probleme cu tenul. Nicoleta Luciu: „Am rămas cu semne de față”

.

Întotdeauna arată impecabil atunci când ies în lume, însă câteva vedete din România au dezvăluit că, o bună perioadă de timp au avut probleme cu tenul. Unele au reușit să scape de acnee, însă altele încă încearcă să găsească tratamentul potrivit. Iată șase femei din showbizul românesc care au vorbit deschis despre lupta lor cu acneea.

Elena Ionescu

Elena Ionescu (35 ani) a suferit mult timp din cauza problemelor cauzate de acnee. Aceasta a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că s-a luptat cu o formă severă a acestei afecțiuni. În cazul ei, totul ar fi pornit de la un stafilococ pe care l-a tratat cu antibiotic. Recuperarea a fost una de durată și i-a lăsat urme inestetice pe chip.

„Medicul mi-a spus că produsele cosmetice cu care am fost machiată sunt de vină. Am luat un stafilococ. Am făcut câteva şedinţe cu laser şi am urmat un tratament medicamentos. Am luat antibiotic şi am folosit alifii preparate special, pe bază de plante”, a spus artista în anul 2014 pentru Click.

Anul trecut, cântăreața spunea că a crezut inițial că acneea apărută este din cauza machiajului, însă medicii au descoperit cu totul altceva.

„M-am trezit cu nişte coşuri pe barbă, am zis că o fi de la machiaj. Am fost la dermatolog şi am aflat că am un stafilococ care poate fi luat de la machiaj, de pe perna unui hotel, se poate lua de pe orice. Nu e o plăcere să vorbeşti despre o problemă de sănătate pe care o poate avea oricine. Am un program extrem de încărcat, stau mereu cu machiaj pe faţă şi atunci procesul de vindecare durează”, a povestit ea anul trecut în emisiunea lui Teo Trandafir.

Tot atunci, Elena Ionescu preciza că urmează să mai facă câteva tratamente pentru a scăpa de tot de această problemă.

Citește și: Jane Seymour, apariție de senzație la gala CMT Awards 2024. Cum arată actrița de 73 de ani în rochie decoltată și cizme cowboy

Citește și: Ce asemănare este între Theo Rose și Beyonce. Descoperirea făcută de iubita lui Anghel Damian

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu (43 ani) a avut și ea de suferit o o lungă perioadă de timp din cauza acneei. Aceasta a povestit cum s-a trezit într-o zi cu o iritație urâtă pe față, dar și cu o mulțime de pustule dureroase.

„Prima dată am încercat să mă tratez singură acasă, evoluția însă a fost nefastă, s-au înmulțit mai rău. Am început să rup bubițele și am rămas cu semne pe față”, povestea în urmă cu câțiva ani Nicoleta Luciu.

Actrița a apelat la mai mulți medici și a urmat numeroase tratamente până a găsit soluția.

„Am scăpat de ele cu apă argintată, adică apă cu argint coloidal, acesta fiind considerat un antibiotic natural. Am și băut, dar mi-am tamponat și fața cu soluția respectivă, timp în care apa asta ar trebui ferită de lumina şi de aparatele electroasnice. Trebuie să faci pe întuneric pentru că e sensibilă la lumina. În două săptămâni mi-a trecut”, dezvăluit Nicoleta Luciu în anul 2014.

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău în costum de baie. Însărcinată în șase luni, artista și-a etalat burtica de gravidă

Citește și: Cum arată vila de la Snagov a Andreei Esca. Locuința de vis are etaj și ponton pentru ambarcațiuni

Ruby

Ruby (35 ani) a avut probleme cu tenul în perioada în care a filmat pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Atunci, artista s-a luptat cu acneea seboreică, tenul ei fiind de nerecunoscut. Acesta a fost și motivul pentru care cântăreața, pe numele ei adevărat Ana Claudia Grigore, a decis să părăsească competiția.

”Am mare grijă de tenul meu, nu dorm machiată niciodată. Atunci când îmi apare câte un coş pun pastă de dinţi pe el”, spunea Ruby la un moment dat.

După ce a ajuns acasă de la filmările show-ului, aceasta a trecut pe la medicul dermatolog care i-a prescris un tratament. Artista a reușit să scape curând de acneea care a supărat-o.

Dana Săvuică

Dana Săvuică (54 ani) nu s-a ferit niciodată să vorbească despre problemele pe care le-a avut cu tenul. Acesta s-a confruntat deseori cu acneea. În cadrul unui interviu, vedeta spunea că mereu a avut un ten acneic și sensibil. De cele mai multe ori, nu reușea să o acopere nici cu machiaj.

De-a lungul timpului, Dana a investit în diferite proceduri cosmetice în speranța că va scăpa de această problemă, dar acneea reapare de fiecare dată când suferă un dezechilibru hormonal.

De asemenea, vedeta a mărturisit că a făcut multe alegeri greșite, pe care acum le regretă: „Eu am crescut într-o perioadă în care nu aveam acces foarte mult la informații și nici nu erau foarte mulți doctori specializați pe dermato. Aveam probleme cu tenul, care se revăd pe obrazul meu și acum, un ten acneic, mixt, gras și așa mai departe”.

„Au început să-mi apară tot felul de coșuri pe față când eram adolescentă și am făcut două greșeli majore, care mă costă și acum:

1. Îmi dădeam cu fond de ten pe față și îmi făceam ca un fel de chec. Ziceai că sunt gheișă.

2. M-am dus la o femeie care a scos cu acul tot ce aveam eu pe față și mi-a făcut niște cratere. Nu m-am dus la doctor înainte. Nu m-am dus să îmi tratez pielea”, a povestit Dana Săvuică în cadrul emisiunii Ego Life.

Raluka

Raluka, pe numele ei adevărat Alexandra Raluca Nistor, a dezvăluit că s-a luptat cu acneea mai bine de 10 ani. Artista în vârstă de 34 de ani nici acum nu a scăpat de tot de această problemă.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cântăreața a încercat multiple tratamente și chiar a avut perioade când refuza să iasă din casă.

„Când te confrunți cu problema pe care ai impresia că nu o poate rezolva nimeni, ajungi destul de ușor la depresie. Pentru că alergi la toți doctorii și iei toate tratamentele posibile. Am avut perioade foarte dificile în care mă izolam până se mai remediau problemele. Și perioade în care mă resemnam cu ideea că așa voi fi toată viața. Am avut norocul să întâlnesc omul potrivit. Și să mă vindec într-un procent destul de mare încât să nu mai intervină frustrările”, a declarat Raluka pentru Ego.

Deea Maxer

Deea Maxer (34 ani) a povestit recent pe rețelele de socializare că se luptă cu acneea încă din adolescență. Artista a mărturisit că a încercat numeroase tratamente, însă până acum nu a reușit să își rezolve problemele apărute la nivelul tenului.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„«Ce se întâmplă cu fața ta?» Întrebarea aceasta am primit-o cel mai des în ultimii 20 de ani. Am trăit toată viața cu această afecțiune: acneea. Țin minte că la un moment dat mi-am luat țeapă cu un CD vândut de cineva, online, cu secretul vindecării acneei. Aveam vreo 17 ani. Era gol acel CD. Superficiali din fire, oamenii își dau cu părerea și adâncesc și mai mult trauma ta, cauzată de istoricul acneei, nu-i așa? Și tu cumperi impulsiv serum-uri, creme și îți agresezi tenul cu tot felul?”, a spus Deea Maxer pe Instagram.

„Sunt convinsă că ai luat și tu toate pastilele de pe fața pământului, ai încercat șapte dermatologi, șapte mii analize și o tonă de rutine ascultate după ureche, de peste tot? Suntem în aceeași situație! Îți spun cu bucurie că secretul e la tine!”, a mai zis artista.

După mai multe investigații, Deea Maxer a aflat că avea acnee din cauză că folosea produse greșite pentru tenul ei. Însă, nici în prezent aceasta nu a reușit să scape de tot de bubițele care îi afectează aspectul.

Sursă foto: Facebook, Libertatea, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton