5 foste „soții” de vedete care s-au reinventat după divorț

.

Au stat ani lângă bărbații pe care i-au iubit, dar abia după despărțire s-au reinventat și și-au găsit adevărata menire. Fosta soție a lui Cătălin Crișan, Lucia Bubulac, fosta iubită a lui Dan Bittmam, Liliana Ștefan, sau cea care i-a fost soție matinalului Răzvan Simion, Diana, sunt doar câteva dintre femeile care au reușit să se afirme cu mult mai mult patos după ce au închis acest capitol.

Povestea lor este astăzi una de succes, chiar dacă în spatele ei se ascunde și multă suferință. Nu au abandonat și au câștigat lupta.

Lucia Bubulac a fost căsătorită cu Cătălin Crișan

Lucia Bubulac (59 de ani) și-a schimbat radical viața după divorțul de Cătălin Crișan, care s-a produs în 2009. A lansat o carte, este medic de familie și a intrat în Top 100 de femei de succes din România. Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan, are un cabinet de medicină de familie de peste 30 de ani, însă, pentru a-și înțelege mai bine pacienții, ea a făcut și studii de psihologie.

„Cabinetul este deschis de 32 de ani. Ne-am rebranduit, din 2017 ne numim Glooria Med. Acum am început să fac promovare. Înseamnă foarte mult să fii medic de familie și să ai 32 de ani de carieră, dar important este cât de interesat ești să îți cunoști pacienții cu adevărat și să le vezi evoluția în timp. Poți să ai și 50 de ani de experiență, dar dacă nu ai un ochi avizat sau nu ești interesat să descoperi la pacienții tăi prezența unor stări emoționale negative, stres, depresie sau întâmplări nefericite, vei trata cu medicamente răni ale sufletului”, spunea Lucia Bubulac, conform Fanatik.

Citeşte și: Cum arătau Dani Oțil și Răzvan Simion în prima ediție a emisiunii „Neatza” / FOTO

Citeşte și: S-au lăsat duși de val! Bebe Cotimanis și-a dus iubita în Grecia

Diana Simion Biță a fost măritată cu Răzvan Simion

Diana Simion- Biță (45 de ani) s-a schimbat total după divorțul de matinalul Răzvan Simion, care a venit în 2015. Și-a refăcut viața alături de Radu Biță, și-a terminat studiile la Facultatea de Psihologie și și-a deschis un cabinet. Femeia, care a terminat facultatea cu media 9,90, a creat și o pagină de Instagram a noului său cabinet. „Cel mai frumos cadou de ziua mea pe care mi l-am oferit vreodată este absolvirea facultății de psihologie cu media 9,90.

Astăzi, una dintre dorințele care m-au însoțit constant de-a lungul vieții mele, cum te însoțește prin viață un bun prieten, pe care îl simți lângă tine chiar și atunci când nu este acolo, a devenit realitate. Am muncit enorm în acești trei ani, dar am și crescut pe măsură, și sunt mândră nu numai pentru realizările mele, ci și pentru că pot spune asta fără să mă simt ridicol, cum m-aș fi simțit în trecut”, spunea Diana Simion-Biță după terminarea facultății.

Liliana Ștefan s-a iubit cu Dan Bittman

Liliana Ștefan (54 de ani) s-a despărțit după 29 de ani de Dan Bittman, în 2016, dar cei trei copii pe care îi au îi vor lega pentru totdeauna. Ea este psiholog si terapeut acum, dar în paralel urmează și studiile de master la „Psihologie clinică și intervenție psihologică”. „Mă întreba cineva la ce îmi trebuie toate cursurile astea. Ca să fac mai mult și mai bine pentru oamenii cu care lucrez”, le-a dezvăluit ea celor care o urmăresc în online.

„De căsătorit nu ne-am propus niciodată, chiar din primul moment. Am considerat că nu e importantă hârtia respectivă. Important era ca relația noastră să meargă într-o direcție comună. Care direcție comună? Un copil, și l-am făcut pe primul, pe al doilea, pe al treilea, am sădit un copac, am făcut casele. Cu ea am avut un scop în viața asta, ea mi-a dat scopul. Ea a fost femeia din spate, femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab. Ea a fost cea pentru care s-a întâmplat tot ce s-a întâmplat”, spunea Dan Bittman, la Kanal D.

Citeşte și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au încheiat războiul? Decizia luată în privința copiilor: „I-am ascultat sfatul”

Citeşte și: Rebecca Loos susține că l-a găsit pe David Beckham în pat cu un model în timpul aventurii lor: „A durut!”

Florina Mărcuță a trecut prin viața lui Bebe Cotimanis

Florina Mărcuță (54 de ani) și Bebe Cotimanis au pornit pe drumuri separate în 2018. De profesie make-up artist, Florina Mărcuța și-a împlinit după despărțire un mare vis, a intrat la Teologie.

„Am zis că fac ceva și pentru sufletul meu. Am zis să fac ceva mai mult. Am vorbit cu profesorul care îmi dădea lecții de pictură și l-am întrebat dacă am șanse să merg mai departe. La Teologie am mai avut o tentativă de a mă înscrie, când Matei (fiul ei și al celebrului actor și „voce’ a PRO TV, Bebe Cotimanis, n.red.) era în clasa a VII-a.

Dar nu puteam să mă duc. Dar anul trecut, în luna mai, m-am decis foarte repede. M-am interesat de ce lucrări este nevoie. Voiam Teologie sau Pedagogie, pentru UNARTE (Facultatea de Artă, n.red.) nu eram pregătită. Speram ca măcar la Pedagogie să fac față la examen”, mai spunea ea.

În ciuda infidelității fostului partener, Florina spune că ea și Bebe au relație frumoasă de dragul fiului lor, Matei, student la Facultatea de Arte în prezent.

Andreea Aradits, soția lui Andrei Aradits, a vrut altceva de la viață

Andrei Aradits și mama copilului său, Andreea, au divorțat după 17 ani de mariaj. Cei doi au și un copil împreună, pe Eric. Soția actorului a mers în India pentru un curs de Yoga și a înțeles astfel că ăsta e drumul pe care vrea să îl urmeze. Acum e instructor de Yoga.

„Azi am fost prima oară la psiholog. Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare. Da, dar am renunțat între timp. Am avut întâlniri. Dar știi de ce aveam nevoie, de validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil și am zis că “ok, lumea mă place”. Doar că, la un moment dat, s-a îndrăgostit o fată de mine și am că nu, gata”, spunea Andrei Aradits, în podcastul lui Jorge.

Foto: Facebook, arhivă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton