Secretele de frumusețe ale Andreei Ibacka

.
Dacă vrei să afli secretele de frumusețe ale Andreei Ibacka, citește interviul de mai jos – noi ne-am luat deja notițe!

 

Ritualul demachierii

De câțiva ani nu mă mai despart de apa micelară. Mi se pare varianta ideală pentru demachiere, fiindcă are o formulă delicată și lejeră, care curăță tenul, dar nu irită fața, nu usucă pielea și nici n-o îngrașă pe parcursul zilei. O folosesc chiar și pentru îndepărtarea machiajului rezistent la apă din jurul ochilor.

Produse must-haves

Cu siguranță, apa micelară 3 în 1 de la NIVEA.

Make-up favorit

Prefer machiajele discrete, chiar nude, dacă se poate. Fond de ten, mascara, ruj nude – neapărat mat. Când optez și pentru eyeliner, atunci clar e o ocazie deosebită.

Răsfăț pentru piele Și corp

Ador masajul cu pietre calde! Este atât de relaxant și în același timp hidratant.

Truc pentru ten revigorat

Folosesc o mască facială pentru regenerare celulară, aplicată după un gomaj temeinic. Este un produs din comerț, pe care l-am testat prima oară acum câteva luni. Concret, un produs dintr-o bioceluloză îmbibată cu un melanj de lapte de nucă de cocos, Omega-3, alge antiîmbătrânire, colagen, probiotice, complex de aminoacizi. Bioceluloza are întrebuințări premium în cosmetică, fiind o fibră naturală foarte subțire, ecologică și biodegradabilă, cu proprietăți sterile, care nu irită pielea și poate reține o cantitate foarte mare de lichide. Lichide pe care le și transferă în profunzimea pielii.

andreea-ibacka

Stil alimentar

Nu țin dietă. Oricum, nu în adevăratul sens al cuvântului. Dar caut să am o alimentație cât mai corectă. Fără grăsimi, puțină prăjeală, puțină pâine. Mănânc multe legume și brânzeturi. Și beau ceai verde aproape în fiecare zi.

Despre plăceri vinovate

Ciocolata e slăbiciunea mea – nici nu încape discuție. Din feri­cire, am arderi bune!

Ocazii de relaxare

De când mi-am făcut cont pe Netflix, nu mă mai satur de seriale. Păcat că nu am mai mult timp, că mi-aș pierde nopțile vizionând intrigi polițiste.

 

Parfum de suflet

După ani de dependență de Cinema (YSL), în 2016 am făcut o pasiune nebună pentru Black Orchid (Tom Ford), un parfum unisex. Oricum, prefer aromele dulci.

Lectură de neuitat

Stephen King – „Misterul Regelui. Despre scris“ – carte care vorbește despre tehnicile de redactare ale acestui vrăjitor într-ale povestirii. M-a ajutat mult atunci când am î­nceput să scriu pe blogul meu
(www.andreeapatrascu.ro).

 Activități de cuplu

Cu siguranță, călătoriile cu rulota. Tocmai de aceea ne-am și cumpărat una. Iubim să călătorim, să descoperim lumea în lung și în lat și să avem libertate de mișcare, fără să ne ținem de un plan făcut de acasă. Este singura extravaganță pe care ne-o dorim.

Destinația visurilor

Am avut norocul să călătoresc mult în ultimii ani. Și aproape fiecare loc în care am ajuns a avut câte ceva frumos de oferit. Totuși mi-au rămas în minte mai ales Los Angeles, Barcelona, Dubai, Thailanda, Zanzibar. Diferite, dar spectaculoase!

Citește și – Andreea Marin: “Cred încă în dragostea fără graniţe”

Citește și – Cum comunici eficient offline și online

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton