10 vedete din România care se mândresc cu mamele lor. Delia: „M-a făcut om mare” / Galerie foto

.

Pe Adela Popescu, Antonia Iacobescu și Delia Matache le vedem zi de zi online sau la TV, însă știm foarte puține lucruri despre cele care le-au dat viață. Nu sunt doar frumoase, ci și puternice și au reușit, prin exemplul propriu, să își inspire fiicele să aibă încredere în ele și să pună bazele unor cariere artistice de succes.

Ligia Cosoi, Mioara Antonescu și Lucia Lazăr sunt un exemplu de eleganță și curaj și nu sunt singurele. Descoperă câteva lucruri pe care nu le știai despre mamele Laurei Cosoi, Andreei Antonescu și Alinei Pușcaș, dar nu numai.

Cum arată mamele vedetelor. Mama Adelei Popescu, Antoniei și Deliei, un exemplu de eleganță

Doina Popescu

Părinții Adelei Popescu sunt Doru și Doina Popescu. Mama actriței are 69 de ani și a fost educatoare. Între cele două este o relație specială, Doina fiind un sprijin de nădejde pentru actriță în creșterea copiilor ei, Alexandru, Andrei și Adrian. Tatăl Adelei Popescu, Doru Popescu, a fost profesor de educație fizică.

Citește și: Adela Popescu, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale: „Abia aștept să o strâng în brațe” / Video

Ligia Cosoi

Laura Cosoi și mama ei, Ligia Cosoi, au o relație foarte apropiată. În 2008, Ligia a fost diagnosticată cu cancer, boală pe care a învins-o. Ligia Cosoi a înfruntat cancerul cu încrederea că se va vindeca. A beneficiat atât de tratament medical de specialitate, cât și de credință și de adjuvante naturiste. Tatăl Laurei Cosoi a murit în noiembrie 2020, în urma infecției cu COVID-19.

Citește și: Cum arăta Laura Cosoi în copilărie. Actrița i-a transmis un mesaj emoționant mamei sale: „Te iubim, dincolo de tot și toate”

Mioara Antonescu

Mama Andreei Antonescu, Mioara, s-a recăsătorit în octombrie 2023, în Statele Unite ale Americii. Mioara Antonescu și Karol Szekeres formează un cuplu din 2002. Mioara l-a cunoscut pe Karol după un an de la decesul primului ei soț, tatăl Andreei. Gheorghe Antonescu s-a stins din viață în iulie 2001, în urma unul stop cardiac. La acea vreme, Andreea avea 18 ani.

Citește și: Andreea Antonescu, după nunta mamei: „Îmi plac oamenii fericiți!” De ce a lipsit de la marele eveniment

Denise Iacobescu

Așa mamă, așa fiică! Denise Iacobescu, mama Antoniei, este superbă. Cât timp au locuit în Statele Unite ale Americii, Denise a fost cosmeticiană. La reîntoarcerea în România, Denise s-a angajat ca vânzătoare la un magazin de lux. Ulterior, o perioadă, Denise a realizat brățări lucrate manual. A făcut cursuri de masaj, cosmetică și croitorie și se descrie drept o fire creativă.

Antonia nu și-a cunoscut niciodată tatăl biologic, însă are o relație foarte apropiată cu tatăl ei adoptiv, Mihail Iacobescu. Deși Denise și Mihail s-au despărțit, iar bărbatul și-a refăcut viața, Antonia este în continuare foarte apropiată de el. Din actuala relație a tatălui ei, Antonia are o soră mai mică, Alessia.

Citește și: Mama Antoniei, Denise Iacobescu, apariție de excepție la 53 de ani

Lucia Lazăr

Mama Alinei Pușcaș, Lucia Lazăr, este o frumoasă interpretă de muzică populară. În urmă cu mai mulți ani, Lucia s-a retras din viața publică după o logodnă de 5 ani cu interpretul de muzică populară Gheorghe Turda.

Tatăl Alinei Pușcaș s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani. Prezentatoarea „Te cunosc de undeva” și tatăl ei nu au avut o relație apropiată. După divorțul de mama ei, bărbatul s-a recăsătorit și a devenit din nou tată. Deși au avut o relație apropiată în copilărie, Alina și sora ei vitregă s-au îndepărtat una de cealaltă odată cu trecerea timpului.

Citește și: Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, și-au construit casa visurilor: „Chiar nu credeam că vom găsi ceva pe placul nostru” / Exclusiv

Asemeni mamei Alinei Pușcaș, și mamele Deliei Matache și Elenei Gheorghe sunt interprete de muzică populară. „Nu am nimic de reproșat, îi mulțumesc că m-a crescut așa cum a putut și că m-a făcut om mare”, declara Delia despre mama ei, în 2022. „Ești dovada vie că tinerețea e veșnică atunci când crezi în ea”, spunea și Elena Gheorghe în 2015, despre cea care i-a dat viață.

Mai puțin cunoscute sunt mamele lui Feli Donose, Monicăi Bîrlădeanu și Cristinei Ich. Descoperă cât de frumoase sunt femeile care le-au dat naștere acestor vedete în GALERIA FOTO de mai sus.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton