10 copii de vedete care seamănă izbitor cu părinții lor

.

Legile geneticii se aplică atât oamenilor obișnuiți, cât și celebrităților, ceea ce duce la o asemănare mare între vedete și copiii lor. Copiii starurilor sunt binecuvântați nu doar cu atributele fizice ale părinților lor, dar și cu talentul lor excepțional, unii alegând să meargă pe același drum ca mamele sau tații lor, cunoscuți în întreaga lume.

10 copii de vedete care seamănă ibzitor cu părinții lor

Deși încearcă să îi țină departe de luminile reflectoarelor, vine o perioadă când, fie că își doresc sau nu, aceștia ajung să fie și ei cunoscuți de întreaga lume. Printre vedetele care au copii care le seamănă izbitor se află Jennifer Garner, Naomi Watts, Gwyneth Paltrow, Catherine Zeta-Jones și Elizabeth Hurley.

Jennifer Garner și fiica sa, Violet

Violet, în vârstă de 18 ani, seamănă izbitor cu celebra sa mamă. Tânăra, ca preferă să stea departe de luminile reflectoarelor, în pofida celebrității ambilor ei părinți, Jennifer Garner și Ben Affleck, este deseori surprinsă de paparazii, iar oamenii rămân uimiți de asemănarea cu îndrăgita actriță.

Violet este înaltă, are părul castaniu la fel ca mama sa, iar atunci când își pune ochelarii aduce aminte de o Jennifer Garner mai tânără.

Citește și: Bianca Censori și sora ei, apariție incendiară la petrecerea lui Kanye West. Imaginile au devenit virale

Citește și: Imagini cu Heidi Klum, topless pe plajă, alături de soţul ei, Tom Kaulitz. Şi-au dat frâu sentimentelor în mare

Naomi Watts și Kai Schreiber

Naomi Watts, în vârstă de 55 de ani, a participat la spectacolul Dior la New York, alături de fiica ei cea mică, Kai Schreiber, în vârstă de 15 ani.

Kai, care este studentă, a arătat uimitor într-o ținută formată dintr-o fistă și un pulover Dior. Watts îi împarte pe Kai și fratele ei Alexander cu fostul partener Liev Schreiber.

Tânăra este pasionată de dans, iar Naomi a dezvăluit la un moment dat că fiica ei pare să fi moștenit „microbul” actoriei.

Gwyneth Paltrow și Apple Martin

Gwyneth Paltrow a postat un instantaneu pe pagina ei de Instagram, în care apare alături de fiica ei, Apple Martin, în urmă cu ceva timp. Internauții au observat rapid asemănarea izbitoare dintre Apple și celebra ei mamă.

Tânăra preferă să stea departe de ochii curioșilor, iar ieșirile publice alături de unul din părinții săi sunt rare.

Citește și: Pantofii preferați ai lui Kate Middleton. Prințesa de Wales are o colecție impresionantă

Citește și: Rihanna, apariție rară cu cei doi copii. Cum arată RZA și Riot / Galerie foto

Catherine Zeta-Jones și Carys Zeta Douglas

În 2018, asemănarea dintre Catherine Zeta-Jones și fiica sa, Carys Zeta Douglas, a făcut furori în presă după ce au participat la evenimentul de couture pentru femei Dolce & Gabbana Alta Moda de la New York Metropolitan Opera House. Fotografiile mai recente de pe pagina de Instagram a lui Carys dezvăluie că tânăra încă seamănă cu celebra ei mamă. Chiar ar putea interpreta rolul mamei sale dacă s-ar produce un film despre viața actriței.

Elizabeth Hurley și Damian Hurley

Damian Hurley nu numai că arată ca mama lui, dar i-a călcat pe urme, cu primul său rol de actor în „The Royals” între 2016-2018. El a dezvăluit, de asemenea, în emisiunea Today, sfatul pe care i l-a dat Elizabeth Hurley înainte de a începe: „Învață-ți replicile și nu fi enervant”.

Damian a moștenit nu doar trăsăturile frumoase ale mamei sale, ci și ochii mari și albaștri.

Cindy Crawford și Kaia Gerber

Fiica supermodelului Cindy Crawford, Kaia Gerber, este leită celebrei sale mame. Tânăra chiar a ales același domeniu ca mama ei și a urcat de mai multe ori pe podium, creându-și propriul drum în lumea modei.

Atunci când apar una lângă cealaltă, nu există niciun dubiu că sunt mamă și fiică.

Reese Witherspoon și Ava Phillippe

Reese Witherspoon și fiica ei Ava, seamănă atât de mult încât duoul mamă și fiică ar putea trece ca gemene. Ava a moștenit părul blond ca spicul al mamei ei, ochii albaștri și trăsăturile fine ale feței.

Reese și Ava au o legătură incredibil de strânsă și sunt adesea fotografiate împreună, influencerița participând chiar și la evenimetele de pe covorul roșu, alături de celebra ei mamă.

Susan Sarandon și Eva Amurri

Susan Sarandon (77 ani) este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood, iar fiica ei, Eva Amurri, nu este nici ea o necunoscută a acestei lumi. Eva, în vârstă de 39 de ani, a ales aceeași cale ca mama ei și a devenit o actriță de succes.

Eva Amurri a putut fi urmărită în mai multe filme precum „Californication”, „Saved”, „Educația lui Charlie Banks” sau „Admiratoarele…din ’60”.

Oricine le vede poate spune cu siguranță că Eva este varianta mai tânără a lui Susan Sarandon.

Heather Locklear și Ava Sambora Locklear

Fiica lui Heather Locklear, pe care o are din căsnicia cu Richie Sambora, este acum un adult în toată regula și seamănă izbitor cu celebra ei mamă. Ava Sambora (cunoscută și ca Ava Locklear) a lucrat atât ca actriță, cât și ca model, devenind unul dintre copiii celebrităților care au ales să calce pe urmele părinților lor.

Lisa Bonet și Zoey Kravitz

Zoe Kravitz (35 ani) a moștenit-o întru totul pe celebra ei mamă, Lisa Bonet (56 ani). Dacă vezi o imagine mai veche a actriței vei observa imediat că pare a fi geamăna identică a lui Zoe.

Tânăra a ales să meargă pe urmele abmbilor ei părinți. Este actriță ca mama ei, dar și cântăreață, precum tatăl ei, Lenny Kravitz.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus vedetele și copiii lor care le seamănă izbitor

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton