De Ziua Copilului, Dana Nalbaru a primit diploma, multumiri si florile ei preferate

.

De 1 iunie, Dana Nalbaru a participat, impreuna cu fetita ei, Sofia, la evenimentul “Ziua Minunilor din eprubeta”, la care au fost invitati 150 de copii adusi pe lume prin metoda de fertilizare in vitro.
Dana a raspuns prezent unei astfel de invitatii pentru ca ea a sustinut intotdeauna actiunile de sprijin dedicate copiilor si pentru ca i-a facut placere ca Sofia (6 ani) sa se joace cu ceilalti copii invitati si sa se lase pictata ca o printesa.

Datorita implicarii ei in viata de familie si a diplomatiei cu care o invata pe Sofia ce e bine si ce e rau, dar si datorita sustinerii evenimentului la care a fost invitata, Dana Nalbaru a primit din partea Clinicii Gynera o diploma si un buchet de flori. Coincidenta sau nu, buchetul continea chiar florile ei preferate, calele, pe care le are tatuate si pe mana dreapta, asa ca artista-mama a plecat acasa razand, cu doua randuri de cale la purtator si cu simpatica ei fetita de mana, Sofia.

La eveniment au mai participat si alte mame celebre, intre care Liana Stanciu, Cristina Spatar si Giulia Anghelescu-Huidu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton