X Factor a luat ţara pe sus

.

Românii mai au o ultimă şansă de a participa la audiţiile X Factor
Caravana X Factor a străbătut toată ţara în căutarea următorului super star al României. Craiova, Sibiu, Timişoara, Cluj şi Iaşi au fost oraşele în care cei care cred că au factorul X s-au putut prezenta la audiţii. Mii de români au venit  pe parcursul celor două săptămâni de audiţii să convingă că au voce, charismă, că pot face show la puterea X şi transmite emoţie pe scenă. Românii mai au o şansă să participe la cel de-al doilea sezon X Factor şi să  intre în cursa pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro: audiţiile X Factor de la Bucureşti de pe 1 iulie.
Pe 15 iunie, caravana X Factor a pornit la drum în căutarea următorului artist cu factorul X din România.  Prima oprire a fost la Craiova, acolo unde sute de olteni s-au strâns pentru a convinge că au tot ce le trebuie pentru a face un show la puterea X. Au înfruntat căldura, au dansat şi au cântat ore bune, au glumit cu prezentatorii show-ului şi au demonstrat că oltenii au o energie debordantă.

După Craiova, caravana X Factor a oprit la Sibiu. Dani Oţil a ajuns la audiţiile X Factor chiar de la cel mai dificil concurs de enduro din lume. După patru zile de competiţie hard enduro şi aproape 900 de kilometri off-road cu motocicleta, Dani Oţil  a continuat în forţă o  altă competiţie cu miză uriaşă: X Factor.

A urmat apoi Banatul să demonstreze că are factorul X. Caravana X Factor a poposit pentru o zi şi la Timişoara, locul din care au provenit cei mai mulţi finalişti ai primului sezon. Timişoara nu s-a dezminţit nici de această dată, concurenţii veniţi la audiţii ne fiind doar numeroşi, ci şi talentaţi.

De la Timişoara, caravana X Factor a ajuns la Cluj. În inima Ardealului, pe Cluj Arena,  sute şi sute de ardeleni au încercat să convingă că merită un loc pe scenă, în faţa juriului X Factor. Concurenţi de toate vârstele s-au prezentat la audiţii în speranţa că vor intra în cursa pentru premiul cel mare, dar mai ales pentru o carieră în muzică.

Periplul prin ţară s-a încheiat la Iaşi, acolo unde caravana X Factor a ajuns pe 27 iunie. Răzvan şi Dani au fost alături de concurenţi şi au pariat pe moldoveni, cu atât mai mult cu cât câştigătorul primului sezon X Factor, Andrei Leonte vine din Iaşi.

Românii mai u o ultimă şansă de a participa la cel de-al doilea sezon al super show-ului de la Antena 1: audiţiile de Bucureşti. Pe 1 iulie, toţi cei care cred că au factorul X sunt aşteptaţi la Palatul Copiiilor din Bucureşti.
Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton