Vlăduța Lupău și Olguța Berbec își vor prezenta colecțiile de costume populare, la Timișoara Fashion Week: „Sunt neprețuite și sunt parte din sufletul meu”

.

Timișoara Fashion Week, cel mai important eveniment de modă din vestul României, organizat de Rodica Costea, promite o ediție spectaculoasă, cu 40 de modele din întreaga țară și colecțiile prețioase a 30 de designeri consacrați. Cea de-a IX-a ediție prezentată de Cosmina Păsărin are ca tematică cultura și portul național românesc, sub genericul “Eleganța Tradițională”. Vlăduța Lupău și Olguța Berbec își vor prezenta în premieră colecțiile de costume tradiționale, iar Iulia Albu și Culiță Sterp sunt invitați speciali.

Vlăduța Lupău și Olguța Berbec își prezintă colecțiile de modă la Timișoara Fashion Week

Două seri de modă vor lumina orașul de pe Bega în datele de 11 și 12 septembrie. Cea de-a IX-a ediție a evenimentului Timișoara Fashion Week se va desfășura la Iulius Town Mall și are ca tematică ”Eleganța Tradițională”, în cadrul căreia va fi celebrată cultura și portul tradițional românesc. Este un moment unic de fashion unde se îmbină IA românească cu fusta conică modernă.

Peste 30 de designeri români și internaționali, dar și vedete de top vor fi prezente la cel mai mare eveniment de modă din vestul țării, organizat an de an de Rodica Costea. Vlăduța Lupău și Olguța Berbec vor cânta în deschiderea evenimentului și, totodată, își vor prezenta colecțiile prețioase de costume populare.

„Sunt încântată de această provocare. Pe data de 11 Septembrie voi fi prezentă la cea de-a IX-a ediție Timișoara Fashion Week, organizată de Rodica Costea. Ne vedem la Iulius Town, în zona de VIP, începând cu ora 19. O surpriză atât pentru mine cât și pentru publicul meu este că îmi voi prezenta o parte din colecția mea de costume, fiind prima mea apariție la un festival de modă. Sunt costume la care țin foarte mult, sunt neprețuite și sunt parte din sufletul meu”, a spus Vlăduța Lupău care va defila pe scenă alături de modele.

Citește și: Vlăduța Lupău și-a botezat fiul, iar nași i-au fost Andra și Cătălin Măruță: „Ești a doua minune a noastră”

Citește și: Cum se menține Vlăduța Lupău în formă: „Nu am fost niciodată complexată” / Exclusiv

Originară din Mărășești, Mehedinți, Olguța Berbec va avea costume unicat.

„Voi prezenta un costum bijuterie, de 110 ani, moștenire de la bunica mea. Am peste o sută de costume pe care le-am moștenit de la mama, de la bunici, iar pe altele le-am primit. M-am gândit că ar fi frumos ca fetele moderne, care vin la acest show de modă, să vadă cum arată costumele originale și originare”, a spus Olguța Berbec, care va defila alături de cele două fetițe ale sale Cezara și Olga. 

Iulia Albu, invitata specială a evenimentului

Culiță Sterp și-a confirmat prezența, iar o altă surpriză este prezența inegalabilei Iulia Albu. Ansamblul Ghiocelul al Casei de Cultură din Giroc, coordonat de Șipoș Dan Mihai va încântă în ambele zile cu momente frumoase de dans. În atenția publicului masculin, cu o  colecție de costume luxury, realizate din materiale prețioase, Timișoara Fashion Week aduce pe podium brandul spaniol de renume internațional “Felix Ramiro”.

Citește și: Cum arată Bibury, unul dintre cele mai frumoase sate din lume. Are doar 700 locuitori și pare scos dintr-un basm

Citește și: „Pentru ce s-a folosit folia?” Rochia de mireasă a unei românce a devenit virală pe TikTok

De asemenea, își vor prezenta colecțiile 4 studenți de la facultatea de Arte și Design Marangoni, cea mai cunoscută facultate din Milano, Italia.

Ca la fiecare ediție și de data aceasta  Rodica Costea, organizator Timișoara Fashion Week, va premia studenți ai facultății de Arte din Timișoara și București .

În spatele evenimentului, împreună cu Rodica Costea se află o întreagă echipă, voluntari, fotografi și videografi care vor garanta un show de fashion unic.

Sursă foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton