Vlad Pascu, adus pentru prima oară în fața instanței, după tragedia din 2 Mai. Reacția părinților victimelor când au dat cu ochii de el

.

Vlad Pascu a fost adus pentru prima oară în fața instanței, în sala de judecată, până acum fiind audiat prin videoconferință. Autorul tragediei de la 2 mai a dat ochii cu rudele victimelor.

Vlad Pascu a fost adus pentru prima oară în fața instanței

Vlad Pascu a fost adus joi dimineața la Judecătoria Mangalia la al șaselea termen din procesul în care este judecat pentru accidentul în care a ucis doi tineri. Procesul ar putea fi reluat de la zero, după ce judecătoarea Ioana Ancuța Popoviciu a fost recuzată, iar cazul a fost preluat de Carmen Berevoescu, președintele Judecătoriei Mangalia.

La proces au fost prezenți părinții lui Sebastian și ai Robertăi, cei doi tineri uciși în accidentul petrecut în noaptea de 19 august 2023 în 2 Mai, iar lor li s-au alăturat și câțiva prieteni ai victimelor.

„M-am uitat la Vlad Pascu în permanență. Mi s-a părut trufaș, fals. El s-a uitat la mine de câteva ori și s-a simțit probabil, nu știu, intimidat. Dar nicio clipă nu a lăsat capul în jos, din contră, era parcă mai trufaș” – a spus, potrivit Libertatea, Cătălin Dragomir, tatăl Robertei, studenta de 20 de ani ucisă în cumplitul accident.

Citeşte şi: Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian, tânărul ucis în 2 Mai de Vlad Pascu, dezvăluiri emoționante despre coșmarul prin care trece familia: „Căutăm să nu ne arătăm durerea!”

Citeşte şi: Procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a întrebat-o pe mama Robertei, una dintre victime, dacă a fost la înmormântare

Citeşte şi: Tatăl lui Vlad Pascu, despre tinerii accidentați mortal în 2 Mai: „De acei copii nu vreau să vorbesc. E un lucru tabu pentru mine”

Citeşte şi: Procesul lui Vlad Pascu, amânat. Judecătoarea a întrebat dacă una dintre victimele decedate e prezentă. „E strigător la cer!”

Părinții victimelor vor să se facă dreptate

Mama Robertei, Livia Dragomir, a declarat că atunci când i s-a dat cuvântul lui Vlad Pascu, acesta „era liniștit”.

„Măcar să spună că, nu știu, regretă, deși nu cred că regretă. Nu părea speriat, era liniștit. nu se uita în sală, se uita mai mult spre avocații lui. Arăta foarte bine, nu părea că vine de unde vine…” – a precizat Livia Dragomir, conform sursei menționate anterior.

Tatăl lui Sebastian Olariu, cea de-a doua victimă, a spus că vrea să se facă dreptate.

„Vreau doar să se facă dreptate, nu vreau nimic altceva. Cred că o să se schimbe încadrarea. Am vorbit cu avocații și vom cere schimbarea încadrării juridice”, a declarat, la rândul său, tatăl lui Sebastian.

După ce cazul a fost preluat de președintele Judecătoriei Mangalia, tatăl Robertei Dragomir a declarat că „nu este un pas înainte, nu este o victorie, este o apropiere de normalitate”.

Foto – Arhivă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton