Virgil Chirică s-a sinucis la 46 de ani. Milionarul era partener de afaceri cu Cristian Borcea și Dan Șucu

.

Virgil Chirică, unul dintre partenerii de afaceri ai lui Dan Șucu și Cristi Borcea, s-a sinucis. Milionarul, în vârstă de 46 de ani, a lăsat un bilet de adio în care a scris un mesaj scurt, în limba engleză.

Bărbatul a fost găsit fără suflare în casa sa din Voluntari pe data de 4 februarie. Se pare că acesta și-a plănuit din timp sinuciderea, fiind la o a doua tentativă.

Milionarul Virgil Chirică s-a sinucis la vârsta de 46 de ani

„Persoana decedată a fost identificată, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, în care se precizează că acesta a fost găsit fără semne vitale „la data de 4 februarie”.

Potrivit Știrile Pro TV, Virgil Chirică și-a plănuit moartea în detaliu. Milionarul a cumpărat grătare și câțiva saci cu cărbuni. S-a închis în baie, unde a aprins grătarul, fiind sufocat de monoxidul de carbon emanat de cărbuni.

Înainte de a face acest gest, afaceristul a lăsat un bilet de adio și a înghițit câteva pastile.

Citește și: Cum a reușit un bărbat să găsească femeia perfectă cu ajutorul inteligenței artificiale: „Nu trebuie să uităm de interacțiunea emoțională”

Citește și: Medicii au confundat cancerul de colon al unei femei cu „oboseală cronică și hemoroizi”. „Am fost norocoasă că tolerez chimioterapia!”

„I am already asleep (n.r. Sunt deja adormit)”, a scris el pe o foaie de hârtie, de patru ori la rând, când a simțit că pastilele încep să își facă efectul, notează Gândul.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminali Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, au transmis oamenii legii.

Milionarul a mai avut o tentativă de a-și lua viața

Se pare că Virgil Chirică a mai încercat în trecut să își ia viața. În urmă cu patru ani, acesta ar fi avut o altă tentativă de suicid, tot prin folosirea unui grătar. Însă, la momentul respectiv a fost salvat de familia sa, care l-a internat în spital.

Citește și: Un actor din Botoșani a fost împușcat de un coleg în timpul repetițiilor. Cazul amintește de cel al actorului Alec Baldwin

Citește și: Ce este „cănița dorințelor”, metoda folosită de Lidia Fecioru pentru a atrage bani, sănătate și prosperitate. „Multă lume a făcut-o și a mers!”

Acum, milionarul s-a asigurat că nu mai poate fi salvat. După ce s-a închis în baie, Virgil Chirică a astupat cu bandă adezivă găurile de evacuare de la cadă și chiuvetă, ventilatorul din tavan, dar și partea de jos a ușii de la baie, potrivit unor surse citate de Gândul.

Mai mult, la etajul al doilea al vilei în care locuia au mai fost găsiți doi saci cu cărbuni, rămași nedesfăcuți.

Virgil Chirică deținea funcția de director al diviziei de asigurări a Porsche Finance Group și era asociat și într-un proiect imobiliar din nordul Bucureștiului cu afaceriști cunoscuți, printre care Cristi Borcea și Dan Șucu.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton