Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian, tânărul ucis în 2 Mai de Vlad Pascu, dezvăluiri emoționante despre coșmarul prin care trece familia: „Căutăm să nu ne arătăm durerea!”

.

Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian, unul dintre cei doi tineri uciși în accidentul de anul trecut din 2 Mai, provocat de Vlad Pascu, a fost invitat în podcastul lui Mihai Morar, „Fain&Simplu” și a făcut acolo o serie de dezvăluiri dureroase despre tragedia prin care familia lui trece.

Valentin Olariu a aflat de decesul fiului la mai bine de cinci ore după accident

Pe 19 august 2023, Vlad Pascu (19 ani), a urcat sub influența drogurilor la volan și a intrat cu mașina în două grupuri de opt tineri din 2 Mai. În urma incidentului, doi studenți au murit pe loc și alți trei au fost răniți. După accident, s-a aflat că Vlad Pascu a mai fost oprit de autorități înaintea tragediei, dar a fost lăsat să plece din sediul Poliției fără a fi testat pentru consumul de droguri, deși i-au fost găsite substanțe interzise în automobil.

Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian, spune că a aflat de decesul fiului său de la cei de la Pompe Funebre, la mai bine de 5 ore după producerea accidentului. Autoritățile nu l-au contactat mai devreme.

„M-am dus la muncă, în pauza de masă care a fost la ora 10:30. Am primit un telefon. Era o doamnă de la Pompe Funebre. Mi-a spus – Sunt din 2 Mai, am o veste, băiatul dumneavoastrăp a murit. Am închis imediat telefonul. Accidentul a fost la 05:20, eu am aflat la 11 fără 20” – a precizat tatăl lui Sebastian.

Valentin Olariu: „Un drogat a venit și ne-a luat persoana care ne făcea fericiți!”

Valentin Olariu spune că familia lui era „cea mai fericită”, dar totul le-a fost într-o clipă de „un drogat”, cum îl numește pe Vlad Pascu.

Citeşte şi: Tatăl lui Vlad Pascu, despre tinerii accidentați mortal în 2 Mai: „De acei copii nu vreau să vorbesc. E un lucru tabu pentru mine”

Citeşte şi: Părinții studenților uciși în 2 Mai, revoltați de propunerea de mediere a familiei lui Vlad Pascu. „Nu cumpăr sufletul copilului meu!”

Citeşte şi: Procesul lui Vlad Pascu, amânat. Judecătoarea a întrebat dacă una dintre victimele decedate e prezentă. „E strigător la cer!”

Citeşte şi: Monica Tatoiu spune că tatăl tânărului care a provocat accidentul din 2 Mai i-a amenințat familia cu moartea

„Noi până acum 10 ani nu am ieșit din țară, am fost doar la bulgari. Noi am muncit, am zis să ne realizăm și apoi vacanțele. Exact când eram cea mai fericită familie, un drogat a venit și ne-a luat persoana care ne apropia și persoana care ne făcea să râdem, ne făcea să fim fericiți. Nu cred că va mai fi fericire. Nu cred că va mai fi fericire pe chipurile noastre. Vrem doar ca fata noastră să crească și să fie bine, doar pe ea o avem” – i-a spus Valentin Olariu lui Mihai Morar.

Mama și sora lui Sebastian iau pastile pentru a putea dormi

Mama lui Sebastian, dar și sora lui, Selena, trec și ele printr-un adevărat calvar și încă nu își pot reveni după pierderea băiatului. Valentin Olariu a explicat că soția lui merge seară de seară în camera băiatului pentru a „vorbi” cu el.

„Căutăm să nu ne arătăm durerea unul față de celălalt. Știu că legătura dintre mamă-fiu este una foarte puternică. Ea și acum se duce la el seara, vorbește cu el. El, fiind doar o poză pe scaun, la birou, face același lucru. Și o văd când coboară pe scări, cu ochii umflați de plâns. Ea nu poate să doarmă, ea este pe pastile ca să poată dormi. Selena la fel. Selena trece de la o stare la alta. Am început să o înțelegem. Cu Selena vorbești, râde și dintr-o dată nu mai vorbește cu nimeni” – a mai declarat, cu lacrimi în ochi, tatăl lui Sebastian.

Selena, sora lui Sebastian, face terapie

Valentin a mai spus că fata face terapie și starea ei s-a mai îmbunătățit, față de cum era acum șapte luni, după pierderea fratelui.

Sper ca timpul să-i rezolve durerile pe care le are. Se duce de două ori la psiholog. Înainte era… Doamne ferește! În primele zile atunci nu ne puteam înțelege cu ea. Nu vedea nimic, decât că se va duce după Sebi. Acum se vede o ameliorare. Dar mai are câteva cădere. Sper să-și revină” – a completat Valentin Olariu.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton