Un tânăr a murit după ce a mușcat de câteva ori dintr-o felie de pizza. Ce conținea preparatul

.

Un tânăr absolvent de universitate a murit după ce a luat câteva mușcături dintr-o felie de pizza, care a fost comandată de la un restaurant local.

James Atkinson a comandat o pizza cu pui tikka masala, chipsuri și alte câteva preparate indiene împreună cu colegul său de apartament. Tânărul era alergic la arahide, dar înainte de a face comanda a verificat pe internet ingredientele preparatelor care pe care urma să le mănânce.

Tânărul a murit la 41 de minute după ce a ajuns la spital

James, care avea 23 de ani, a mâncat „mai puțin de o felie de pizza”, iar la foarte scurt timp a început să se simtă rău. În timp ce colegul său de apartament căuta fără succes tratamentul pentru anafilaxie, James Atkinson a chemat o ambulanță.

Citeşte şi: Bucătarul australian Bill Granger, „nașul” pâinii prăjite cu avocado, a murit la 54 de ani

Citeşte şi: Ozzy Osbourne, în scaunul cu rotile. Diagnosticul dur primit de artist: „Echilibrul meu este afectat total”

Citeşte şi: O prezentatoare TV a vorbit despre simptomele apărute înainte să fie diagnosticată cu cancer pancreatic: „Simțeam că voi exploda”

Citeşte şi: Ce diagnostic crunt a primit o femeie care căsca excesiv. „Marile mele temeri s-au adeverit!”

Personalul ambulanței l-a găsit pe tânăr în baie, având respirația foarte accelerată, așa că bărbatului i-a fost administrată adrenalină.

Paramedicul a spus: „James era foarte speriat. Mă tot întreba – O să mor?” Apoi a căzut „profund inconștient” și a fost dus de urgență la spitalul Royal Victoria Infirmary, notează The Sun.

Odată ajuns acolo, s-a descoperit că James suferise o leziune cerebrală severă, cauzată de lipsa de oxigen. În mod tragic, el nu a putut fi salvat și a fost declarat mort la doar 41 de minute după ce a ajuns în spital.

Pe produsele comandate de cei doi s-au găsit urme de nuci și alune

În urma investigațiilor, s-a stabilit că nu avea alcool sau alte droguri în sistemul său la momentul tragediei, așadar capacitatea sa de a lua decizii nu fusese afectată.

Dr. Bolton, medicul la care mai fusese James în trecut, a spus că, de obicei, tânărul își monitoriza problema de sănătate foarte bine. James a descoperise că este alergic la arahide în urmă cu 10 ani.

Conținutul stomacului său a fost examinat de un expert după moartea sa și s-au găsit urme de nuci. În plus, examinarea alimentelor neconsumate pe care cei doi le comandaseră a scos la iveală prezența alunelor, a mai spus dr. Bolton.

Conform raportului autorităților, cauza morții a fost anafilaxia provocată de arahide.

Foto – captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton