Un model a cheltuit 150.000 de euro pentru a-și lungi picioarele. Acum regretă intervenția

.

Un model cunoscut din Germania a decis să își lungească picioarele, fiind nemulțumită de faptul că era prea scundă. Însă, tânăra a ajuns să regrete intervenția făcută și spune că cel care a îndemnat-o să facă acest pas a fost fostul ei soț.

Pentru a-și lungi picioarele cu ajutorul unor tije, Theresia Fischer a cheltuit suma de 150.000 de euro. Tânăra, care măsura 1 metru și 68 centimetri a decis că vrea să fie mai înaltă și a luat măsuri extreme pentru a ajunge la înălțimea dorită.

Un model german a cheltuit 150.000 de euro pentru a-și lungi picioarele

Astfel, Fischer a suferit o intervenție pentru a-și lungi picioarele cu 13 centimetri, cu ajutorul unor tije metalice, notează Mirror.co.uk.

După această operație, modelul german a ajuns să măsoare 1,80 metri. Acum, însă, ea regretă că a făcut această schimbare, recunoscând că afirmațiile fostului ei soț cu privire la aspectul ei au făcut-o să ia această decizie.

Tânărul model de 31 de ani susține că fostul ei soț a pus presiune asupra ei pentru a se opera. Acum Theresia Fischer spune că își dorește să nu fi făcut acea operație deoarece întotdeauna a fost mulțumită de aspectul ei.

Vorbind despre presiunea cu care s-a confruntat, modelul a precizat că soțul ei i-a spus: „Theresia, știi că îmi plac femeile mari. Așa că mi-ar plăcea foarte mult asta. Ai putea ajunge cu până la 14 centimetri în plus”.

Citește și: O tânără care credea că are pietre la rinichi era, de fapt, însărcinată: „Nu am idee cum am avut un copil de 3 kg în mine”

Citește și: Cum a descoperit o femeie cu simptome de infecție urinară că are cancer. „A fost ultimul lucru la care mă așteptam”

Citește și: După 42 de ani, o mamă și-a îmbrățișat pentru prima oară fiul răpit la naștere / Video

Citește și: Sfaturi pentru o viață lungă și sănătoasă de la femeia de 101 ani care încă muncește și conduce / Video

Modelul regretă procedura

Mai mult, femeia spune că bărbatul i-a zis de nenumărate ori: „Nu poți face nimic fără mine. Ai nevoie de mine”.

„Și dacă ți se spune asta de 20, 30, 60, 70 de ori, atunci ajungi să crezi că ești nimic fără el”, a afirmat modelul german.

„Nu m-am mai confruntat niciodată cu așa ceva pentru că întotdeauna am fost fericită cu corpul meu. Îmi este rușine pentru că am consimțit la o operație pe care nu ar fi trebuit să o fac”, a precizat ea.

Chiar dacă la acea vreme a fost mulțumită de rezultat și a recunoscut că i-a îmbunătățit viața sexuală datorită flexibilității suplimentare pe care i-au oferit-o picioarele mai lungi, Theresia regretă procedura.

Modelul a răspuns criticilor negative pe care le-a primit în mediul online și admite că întregul proces a ajutat-o să depășească trauma provocată de hărțuirea cu care s-a confruntat la o vârstă fragedă.

„Viața mea sexuală este mai bună acum. Am devenit foarte flexibilă. Acum mă simt fericită și mulțumită de picioarele mele, dar mă confrunt cu un val de ură pe internet. Mă doare foarte mult. Cu procedura de lungire a picioarelor m-am regăsit și, în sfârșit, am depășit vechea mea traumă de a fi hărțuită”, a declarat modelul.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată modelul care și-a lungit picioarele

Sursă foto: Instagram

Ultima modificare septembrie 2, 2023 5:18 pm

    
Vedete din Romania Vedete internationale