Un bărbat împușcat în cap a condus 300 km și a petrecut cu prietenii, fără a ști ce i s-a întâmplat

.

Un bărbat în vârstă de 21 de ani se poate considera unul dintre cei mai norocoși oameni din lume. Tânărul, care a fost împușcat în cap fără să știe, și-a văzut în continuare de treburile sale timp de patru zile.

Mateus Facio din Brazilia a crezut că a fost lovit cu o piatră la cap când, de fapt, fusese împușcat. Acesta a ignorat incidentul care a avut loc pe 31 decembrie și a petrecut în continuare cu prietenii, după care a condus 300 de kilometri până acasă.

Un bărbat împușcat în cap a condus 300 de kilometri și a petrecut cu prietenii

Mateus petrecea în Cabo Frio pe data de 31 decembrie când a auzit un zgomot puternic, ca o explozie la cap, urmat de o durere puternică. Și-a dus instictiv mâna la cap și a simțit sânge. Un medic din mulțime a observat că sângera și a ajutat la oprirea acesteia. Însă, crezând că fusese lovit de o piatră aruncată la întâmplare, Mateus și-a văzut în continuare de treburile lui.

A aplicat gheață pe rană, a sărbătorit Anul Nou cu prietenii, apoi a condus 300 de kilometri până la casa sa din Juiz de Fora, notează odditycentral.com.

Pe data de 3 ianuarie tânărul a mers la serviciu fără a realiza ce i s-a întâmplat. De abia pe data de 4 ianuarie și-a dat seama că ceva este în neregulă cu el.

Citește și: O femeie a reușit să slăbească 46 kg renunțând la un obicei banal. Este o greșeală pe care o fac mulți

Citește și: Afacerea „stupidă” cu care o tânără a devenit milionară. Cum reușește să câștige 500.000 de dolari pe lună

După ce s-a trezit, Mateus a simțit că nu mai are putere în brațul stâng. Putea să îl miște, dar se simțea ciudat, de parcă nu mai putea să îl cotroleze. Îngrijorat, s-a îmbrăcat și a mers direct la un spital privat local, unde le-a spus medicilor despre piatra cu care fusese lovit în urmă cu patru zile.

Medicii, uimiți de situația lui Mateus

În urma unui CT, medicii au descoperit că Mateus nu fusese lovit cu o piatră, ci împușcat. Mai mult, glonțul încă se afla înfipt în capul lui.

„Văzându-l pe Mateus, medicilor și asistentelor aproape că nu le venea să creadă”, a declarat mama studentului, Luciana, pentru Globo.

Citește și: Povestea Cătălinei Danilișin, fata de 11 ani care a citit peste 100 de cărți și a scris un roman: „Am idei pentru șapte cărți”

Citește și: O profesoară care și-a făcut un iubit de vârsta fiului ei dă lecții pe TikTok pentru cucerirea bărbaților mai tineri

„Este inexplicabil cum o persoană poate să petreacă patru zile cu un glonț în cap fără să simtă. S-a născut din nou. Putem sărbători nașterea lui Mateus de două ori”, a mai spus femeia.

Medicii i-au explicat lui Mateus și familiei sale că glonțul de 9 mm din creierul lui trebuie să fie îndepărtat chirurgical, deoarece, deși este situat într-o parte mai puțin critică a creierului său, ar putea cauza probleme serioase în viitor.

Operația a fost un succes, iar Mateus este recuperat aproape total.

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton