Un bărbat de 35 de ani, care arată ca un adolescent, și-a dezvăluit secretele anti-îmbătrânire. „A trăi pentru totdeauna nu este o prioritate”

.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, căruia toată lumea îi zice că arată ca un adolescent de 15 ani, a devenit viral în mediul online după ce și-a dezvăluit secretele anti-îmbătrânire.

Brandon Miles May are un stil de viață sănătos de la 13 ani

Brandon Miles May, din Detroit, Michigan, SUA, are 35 de ani și este un bărbat în toată firea, dar cine îl vede îl poate confunda foarte ușor cu adolescent. Asta pentru că are o rutină de întreținere pe care a început-o de la vârsta de 13 ani și de la care nu se abate.

Brandon May se dă zilnic cu loțiune de protecție solară, își acoperă pielea când iese afară și nu s-a atins de o picătură de alcool în viața lui.

De asemenea, dieta lui conține fructe proaspete, alimente pe bază de legume și pește, aliment despre care spune că îl ajută să se simtă la fel de tânăr ca acum 10 ani.

„Cred că aspectul meu tineresc se datorează faptului că nu beau alcool. Întruchipez cu adevărat sentimentul tinereții. Cred că a ajutat. Gândesc ca un tânăr și mă văd tânăr. Toată viața mea am stat departe de lumina soarelui. Port un hanorac pentru a bloca soarele și îmi acopăr și dosul mâinilor” – a zis Brandon, citat de New York Post.

Brandon, care este creator de conținut în mediul online, își îngrijește pielea de la 13 ani și a făcut un efort mare pentru a-și menține stilul de viață sănătos.

Cine îl vede nu îi dă mai mult de 19 ani

„Când merg la aeroport, cei de la securitate mă întreabă ce vârsta am. Ei se uită de două ori în buletin. Oamenii îmi dau 15, 16, 18, 19 ani. Nu am lucrat niciodată. Ceea ce fac este destul de simplu, dar eficient” – a adăugat bărbatul.

Brandon, care deține și o afacere de comunicații în domeniul medical, a preferat întotdeauna mâncarea sănătoasă.

La 15 ani, a început să facă unele schimbări în alimentație, cum ar fi încorporarea în dietă de ceai verde și mai multe alimente pe bază de plante. Și la 19 ani a eliminat zaharurile, cerealele și carbohidrații. Acum are o dietă cu alimente organice și consumă o mulțime de pește cu conținut scăzut de mercur.

„La 13 ani începeam deja să devin conștient de longevitate și anti-îmbătrânire. Am fost foarte interesat de nutriție în acea etapă și de a-mi păstra corpul tânăr” – a mai spus el.

Citeşte şi: 10 trucuri ușoare anti-îmbătrânire, demonstrate științific

Citeşte şi: Pastila anti-îmbătrânire, cu un pas mai aproape de a deveni realitate. Cercetătorii au întinerit cu 30 de ani celulele pielii

Citeşte şi: Salma Hayek a dezvăluit rețeta supei speciale cu efect anti-îmbătrânire. „Asta e cheia!”

Citeşte şi: Dieta după culori: verde anti-cancer, mov anti-îmbătrânire

Brandon consideră, de asemenea, că este important să facă mișcare, dar nu face nimic „greu” pentru a nu-și încorda corpul.

„Nu fac exerciții grele. Prea mult exercițiu poate provoca stres asupra corpului – poate îmbătrâni corpul. Îmi mențin exercițiile moderate și blânde – o plimbare, yoga și ceva antrenament de forță” – a mai precizat bărbatul.

Brandon: „A trăi pentru totdeauna nu este o prioritate. Este vorba despre a-mi menține sănătatea”

Brandon spune că „investește” timp în el însuși, dar insistă că stilul său de viață nu este despre a trăi pentru totdeauna – ci să-și mențină sănătatea cât mai mult timp posibil.

El a adăugat: „Vreau să mă simt bine. A te simți tânăr face parte din a arăta tânăr. A trăi pentru totdeauna nu este o prioritate. Este vorba de a-mi menține sănătatea. Cred că arăt mai bine decât acum zece ani. Mă simt tânăr din punct de vedere fizic și emoțional. Cred că trupul urmează mintea.”

Brandon a mai spus că străinii cred că stilul lui de viață trebuie să fie „epuizant”, dar el inistă că este simplu de urmat. Și va mânca în continuare delicii precum ciocolata.

El a adăugat: „Mănânc ciocolată în fiecare zi. Dar e cu 92% până la 100% cacao. Este super amară. Și eu sunt destul de flexibil. Dacă ies la cină, voi lua niște pâine și ulei de măsline.

Sfaturile lui Brandon pentru anti-îmbătrânire

  • Feriți-vă de soare și protejați-vă pielea cu îmbrăcăminte de protecție UV.
  • Purtați SPF zilnic .
  • Mănâncă fructe de pădure precum afinele, murele și zmeura – despre care el spune că sunt antiinflamatoare.
  • Mănâncă pește cu conținut scăzut de mercur, cum ar fi sardinele, care sunt pline de Omega-3
  • Mănâncă fructe și legume organice.
  • Evitați carbohidrații, zahărul și cerealele .
  • Evitați alcoolul.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton