Un bărbat a fost omorât în bătaie de doi tineri lângă Parcul Crângași, din București

.

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost ucis în bătaie de doi tineri, de 16 și 20 de ani, marți, 14 mai, pe Bulevardul Costructorilor din București. Bărbatul încerca să apere două fete, fiicele iubitei lui, care îl însoțeau.

Tragedia s-a petrecut în fața uneia dintre intrările în parcul Crângași, în timp ce bărbatul mergea la plimbare cu două fete, fiicele concubinei lui, notează Libertatea.

Potrivit primelor informații, un grup de doi tineri și patru fete au început să le hărțuiască pe cele două fete împreună cu care era victima.

Citeşte şi: Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian, tânărul ucis în 2 Mai de Vlad Pascu, dezvăluiri emoționante despre coșmarul prin care trece familia: „Căutăm să nu ne arătăm durerea!”

Bărbatul a fost lovit în zona capului cu două bâte din lemn de doi tineri și a murit după câteva zeci de minute, timp în care echipajul medical a încercat să-l resusciteze.

Inițial s-a spus că scandalul ar fi pornit din cauza că una dintre ele nu răspunsese cererii de prietenie pe rețelele sociale. Dar apoi, surse judiciare au declarat că era vorba despre mai multe fete care voiau să o bată pe alta, iar tinerii agresori au fost chemați să le ajute.

„Fata ce urma să fie bătută a aflat, așa că a venit la discuții cu concubinul mamei. Fetele au discutat amiabil, dar băieții s-au luat la ceartă. Situația a culminat cu înarmarea inculpaților cu niște araci pe care i-au luat de pe stradă și lovirea victimei”, spun surse din anchetă, precizând că tinerii și-au recunoscut faptele.

Agresorii au fost identificați, găsiți și duși la secția de Poliție.

„În urma unui conflict spontan, cei doi inculpați i-au aplicat victimei, un bărbat de 46 de ani, numeroase lovituri cu obiecte contondente – araci din lemn pe care i-au luat de apropiere – în special în zona capului, provocându-i leziuni incompatibile cu viața. La agresiuni a asistat un număr mare de persoane – pietoni și conducători auto, cărora le-au fost provocate sentimente de teamă, revoltă și indignare, fiind astfel tulburată ordinea și liniștea publică” – au transmis procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucureși.

Procurorii PTB „au pus în mișcare acțiunea penală împotriva a doi inculpați (cu vârste de 16 și 20 de ani), cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și tulburare a ordinii și liniștii publice”, iar tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore, mai notează sursa amintită mai sus.

Foto – Arhivă

Ultima modificare mai 15, 2024 12:23 pm

    
Vedete din Romania Vedete internationale