Tatăl tinerei găsite decedată în Mamaia, detalii despre fiica sa. „Era o înotătoare foarte bună!” Prin ce a trecut DJ Lalla în ultimele luni

.

Ies la iveală noi detalii legate de Dj Lalla, tânăra găsită decedată în cursul zilei de joi pe plaja din Mamaia. Tatăl acesteia a făcut primele declarații legate de starea fiicei sale din ultima perioadă.

Amintim că în cursul zilei de joi, 28 septembrie 2023, pe plaja din Mamaia a fost găsit trupul neînsuflețit al unei femei. Ulterior, s-a stabilit identitatea acesteia și este vorba despre Laura Roșca, o tânără de 34 de ani cunoscută în lumea muzicală drept Dj Lalla.

„A avut o depresie și a fost internată”

Tatăl Laurei se gândește că fiica lui ar fi fost în depresie sau că ar fi consumat alcool în exces când s-a produs tragedia. Acesta a dezvăluit că Laura a trecut printr-o perioadă dificilă în urmă cu o lună, când a fost la un specialist din cauza problemelor cu depresia.

”Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine”, a declarat tatăl ei, potrivit Antena 3.

Citeşte şi: Vedetă de pe Tik Tok, decedată la doar 18 ani

Citeşte şi: Un actor din Târgu-Mureș a fost găsit decedat în propria locuință

Citeşte şi: Rapperul Kordone, vărul cântăreței Beyoncé, a fost găsit decedat în locuința sa

Citeşte şi: Un bărbat decedat a fost „uitat” de autorități în locuința sa două luni jumătate

Anchetatorii merg pe mai multe ipoteze cu privire la decesul fetei. Ea ar fi putut muri înecată accidental sau s-ar fi sinucis, dar nu este exclusă nici varianta unei crime.

Din ultimele postări făcute în mediul online, Dj Lalla trecea printr-o perioadă dificilă, ea semnalând acest lucru prin folosirea hastagului “#FvckDepression”.

„Este vorba despre o sinucidere!”

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu este de părere că moartea ei nu a fost întâmplătoare.

”După părerea mea de colonel psiholog, este vorba despre o sinucidere. Oamenii aceștia foarte sensibili, dintr-o familie de oameni sensibili, când au o astfel de afecțiuni, că e vorba despre o depresie aici, se ajunge la așa ceva. Cu depresia nu se poate juca. Nu poți doar așa să iei, din când în când, un calmant, trebuie diagnosticată de un psiholog, de psihiatru, luat un tratament medicamentos, făcut terapie”, a declarat Liviu Chesoniu, citat de spynews.ro.

Trupul neînsuflețit al Laurei a fost descoperit de o turistă care se plimba pe plaja din Mamaia. Aceasta inițial a crezut că este vorba despre un manechin adus de valuri, dar apoi a realizat că este o femeie care nu mai dă semne de viață și a sunat la 112. Laura Roșca a fost identificată după tatuaje și după brățara pe care o purta.

Autoritățile investighează acum cazul pentru a stabili circumstanțele tragediei.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton