Tânăra care nu poate zâmbi îi sfidează pe cei care au hărțuit-o și devine model: „Am darul incredibil de a-i inspira pe ceilalți”

.

Tayla Clement a fost diagnosticată cu sindromul Moebius la doar 8 luni, o boală neurologică congenitală rară, caracterizată prin paralizie facială. Din acest motiv, Tayla nu poate zâmbi sau comunica folosindu-se de expresii faciale.

După ce s-a luptat cu bullyingul întreaga copilărie și adolescență, Tayla Clement a pornit într-o călătorie de auto-descoperire, în urma căreia și-a recâștigat încrederea în sine. Recent, tânăra a semnat și un contract de modelling.

Tayla Clement, tânăra care nu poate zâmbi, și-a recăpătat încrederea în sine și este un model, creator de conținut online și sportiv paraolimpic de succes

Deși întreaga ei viață a fost victima bullyingului din cauza înfățișării „diferite”, Tayla spune că a învățat, cu timpul, să se accepte exact așa cum este. Ca urmare a acestei atitudini pozitive, Tayla a descoperit succesul ca model, creator de conținut online și sportivă paraolimpică.

Citește și: Fetița care nu poate fi îmbrățișată. De fiecare dată când cineva o atinge este o agonie

„În mod clar nu am avut dintotdeauna încredere în mine. Am fost hărțuită întreaga copilărie și adolescență din cauza sindromului de care sufăr. Mi s-a transmis că nu pot și nu ar trebui să am încredere în mine. Am depus un mare efort să mă redescopăr și vindec”, a explicat Tayla Clement, potrivit Mirror.

Citește și: Actorii de la Hollywood au intrat în grevă. Vedetele se tem de Inteligența Artificială: „Cerem respect”

Pe parcursul evoluției sale, Tayla Clement spune că a descoperit că poate, de fapt, să zâmbească. „Un alt lucru pe care l-am învățat a fost că pot să zâmbesc. Zâmbetul meu e al meu, și doar pentru că nu arată ca al majorității populației nu înseamnă că nu e un zâmbet. Când oamenii îmi spun să zâmbesc, o fac. În general, doar oamenii din mediul online îmi spun asta”, a declarat.

Tayla Clement vrea să reprezinte oamenii ca ea

În prezent, Tayla Clement are o comunitate de peste 30.000 de urmăritori pe Instagram și de peste 67.000 pe TikTok. Pentru Tayla este important să reprezinte persoanele care suferă de sindromul Moebius și să le dea curajul să se accepte exact așa cum sunt. „Este un vis împlinit pentru mine să fiu semnată la incredibila agenție Zebedee și să fiu parte dintr-o schimbare atât de importantă în industrie”, a declarat.

Citește și: Cea mai creativă cerere în căsătorie! Pregătirea ei a durat jumătate de an

„Sincer, negativismul mă amuză. Comentariile negative din online nu mă afectează deloc. Îmi place să le răspund cu videoclipuri în care dansez sau fac altceva”, a mai povestit.

Citește și: Un bărbat și-a pierdut tatăl și a devenit tată în doar 24 de ore. „Simțeam doar neliniște și frică”

„Îmi doresc foarte mult să-mi pun amprenta în industria de modelling. Știu că am atât de multe de oferit și știu că am acest dar incredibil de a-i inspira pe ceilalți. Chiar cred că cerul este limita, așa că vreau să duc asta cât de departe pot. Sunt pregătită!”, a încheiat.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton