Surpriză în showbizz! Keo și Misty vor deveni părinți

.

Controversatul cuplu Keo-Misty a dat vestea cea mare: cei doi artiști vor deveni părinți, Alexandra aka Misty fiind însărcinată în șapte luni jumătate.

Keo și Misty au dorit să țină totul secret până acum pentru că și-au dorit discreție, cu toate că, în nenumarate rânduri, aceștia au susținut că își doresc un copil. Surse apropiate cuplului au declarat că artista este însărcinată și că va naște în curând, iar ulterior Misty a confirmat zvonul: „Da, este adevărat, vom deveni părinți la jumătatea lunii ianuarie. Suntem foarte fericiți, traversăm una din cele mai frumoase perioade ale vieții noastre! Însă, ne-am dorit discreție și am protejat întotdeauna viață personală, nu doar pentru că așa este firesc, ci și din dorință de a avea liniște, mai ales acum în prag de sărbători Ceea ce, de asemenea, dorim tuturor: sănătate și liniște, să se poată bucură de momentele frumoase în familie! Sărbători fericite!”.

Se pare că iubita lui Keo îi va dărui acestuia cel mai frumos cadou de Crăciun, un copil care, conform spynews va fi fetiță. Cântăreața nu a luat multe kilograme în plus și acest aspect a ajutat-o să-și ascundă perfect sarcina.

 

La începutul anului cei doi declarau că își doresc să formeze o familie și că ceea ce îi va împlini cu adevărat va fi un copil, însă nu-și vor programa acesta lucruri, ci le vor lăsa să vină de la sine, ceea ce, probabil, s-a și întâmplat.

Relația celor doi a fost destul de controversată încă de la început. Misty a intrat în viața lui Keo în postura de amantă, în timp ce acesta se afla într-o relație cu Andreea Bălan, ulterior amantlâcul s-a transformat într-o relație neasumată, iar apoi au devenit oficial un cuplu. Se zvonește, de asemenea, că cei doi s-ar fi logodit, însă vestea nu a fost confirmată.

Citește și – Keo, dezvăluiri despre căsătoria cu Misty

Citește și – Keo recidivează! Misty a ajuns să trăiască drama Andreei Bălan!

Sursă foto: Facebook

Ultima modificare decembrie 5, 2017 12:41 pm

PE ACELAȘI SUBIECT
    
Vedete din Romania Vedete internationale