Sexy Kennedy : Află ce actor îl va interpreta pe regretatul preşedinte american, în filmul „The Butler”

.

Matthew McConaughey îl va interpreta pe John F. Kennedy, în filmul „The Butler”, bazat pe poveastea reală a lui Eugene Allen, un valet de culoare care a lucrat la Casa Albă pentru opt preşedinţi americani.
McConaughey se alătură unei întregi suite de vedete care vor interpeta personaje celebre din istoria Casei Albe, în filmul lui Lee Daniels, a cărui producţie va începe în luna iulie, potrivit Mediafax.
Printre acestea, se numără Minka Kelly, care o va interpreta pe Jackie Kennedy, Alan Rickman – în rolul fostului preşedinte american Ronald Reagan, Jane Fonda – în rolul primei doamne Nancy Reagan, John Cusack – care are rolul lui Richard Nixon – şi Oprah Winfrey, care va avea o apariţie episodică în rolul soţiei lui Eugene Allen.
Personajul principal va fi jucat de Forest Whitaker, laureat al premiului Oscar.
Numele lui Liam Neeson a fost vehiculat pentru rolul Lyndon B. Johnson, iar Nicole Kidman va juca de aemenea în această peliculă biografică, după ce a mai colaborat cu regizorul Lee Daniels pentru „The Paperboy”, care a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes.
Filmul „The Butler” are la bază un articol publicat în ziarul Washington Post, despre Eugene Allen. Acesta şi-a început cariera în 1952, într-o perioadă în care legile segregaţioniste erau încă vigoare în Statele Unite. A lucrat mai întâi în bucătărie, dar a ajuns în cele din urmă să fie valetul principal pentru opt preşedinţi americani.
Foto: Nothfoto
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton