Scrisoarea trimisă de Magdalena Șerban cu luni înainte de crima de la metrou. Concluzia grafologilor

.

Marți, 12 decembrie, Magdalena Șerban a ucis o tânără de 25 de ani pe care a împins-o în fața metroului la stația Dristor 1. Cu câteva ore înainte a încercat același lucru cu o altă fată care a reușit, din fericire, să se salveze.

Acum, suspecta se află în arest și în zilele următoare se va stabili dacă a avut discernământ atunci când a comis faptele.

Libertatea a intrat în posesia unei scrisori pe care Șerban a trimis-o cu două luni și jumătate înaintea crimei, către
Complexul Integrat de Servicii Sociale pentru Adulți -“Sf. Ioan”, din Sectorul 3. Ea cerea să locuiască în centru pe perioada iernii deoarece nu are loc de muncă și nici bani de chirie.

”Necesit adăpost pe perioada următoare de iarnă, deoarece m-am întors din Spania (Madrid) și am avut bani de gazdă doar pentru o lună. Vă rog să luați în considerare cererea deoarece nu am putere de muncă pentru că nu am mâncare, nici duș, nici condiții de trai decent”, scria Magdalena Șerban.

Scrisoarea trimisă de Magdalena Șerban cu luni înainte de crima de la metrou. Concluzia grafologilor

Conform Libertatea.ro, scrisoarea a fost analizată de un grafolog care a stabilit personalitatea Magdalenei Șerban.

Specialistul spune că scrisul suspectei denotă un complex de inferioritate, o părere proastă despre propria persoană, o persoană temătoare, inhibată.

”Scrierea trebuie interpretată ca un semn de apărare, de retragere sau de înfrângere în fața realității, care îl duce pe subiect la o aversiune și la o represiune mai mult sau mai puțin violentă, angoasată a nevoilor de contact (erotic, afectiv, social, spiritual)”, spune specialistul.

Scrisul Magdalenei Șerban mai indică lipsă de adaptare, un cinflict important al personalității, reținere, circumspecție, asprime, obstinență.

”Ca o concluzie, este vorba aici de un subiect cu un caracter dificil, introvertit, încăpățânat, cu acumulare de nemulțumiri, un contact cu lumea foarte slab sau deloc, nesincer, personalitate schizoidă care nu este puternică, ci doar încăpățânată”, mai spune grafologul.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton