România este în doliu. A murit Prinţesa Marina Sturdza

.

printesa Marina Sturdza

 Mesaje înduioşătoare de adio

„Prinţesa Marina Sturdza s-a stins duminică, 22 octombrie, la reşedinţa sa din New York, după o lungă luptă cu boala pe care a dus-o, cu demnitatea ce o caracterizează, până în ultima clipă a vieţii sale. Un model de nobleţe, generozitate şi dedicaţie, Prinţesa Marina Sturdza rămâne în inimile noastre ca un spirit nobil şi viu, mereu prezent, ce va continua să ne inspire şi să ne unească. Dumnezeu să o odihnească în pace!” – a fost mesajul cutremurător care a apărut pe pagina personală de facebook, denumită acum Princess Marina Sturdza – In Memoriam.

Moartea Prinţesei Maria Sturdza a întristat o ţară întreagă, dovadă stând şi mesajele de adio postate de celebrităţi pe reţelele de socializare.

”O mare, mare tristeţe. O pierdere personală pentru cei care au cunoscut-o, pentru prieteni şi, mai departe, o pierdere pentru ţară. Nu ştiu cine o va înlocui în scopurile caritabile cu care se ocupa.” – a transmis Principele Grigore Ghyka.

„Una dintre cele mai frumoase întâlniri pe care le-am trăit… Vă mulţumesc, vă mulţumim! RIP Doamnă Marina Sturdza” –  a scris Andreea Esca.

„Am pierdut unul dintre cei mai dragi prieteni, pe Prinţesa Marina Sturdza. Dar mai ales România pierde una din puţinele sale figuri cu adevărat aristocratice. Nobleţea Marinei nu ţinea de titlu, ci de sufletul ei, de eleganța faptelor şi a întregii sale prezente. Scotea din mine tot ce putea fi mai bun. Vedea la oameni ce ei, încă, nici nu ştiau că pot fi. Şi contribuia ca ei să fie în varianta lor cea mai bună cu putinţă. Nu am cunoscut om mai elegant, în fapte, cuvinte şi prezenţă. Ştia să ţină o prietenie vie mereu, indiferent de distanţe. O să o iubesc pentru eternitate!” –  a fost mesajul de adio al Amaliei Enache.

Citeşte şi – Casa Regală a României, în doliu. A murit mama Principelui Radu

Citeşte şi – Casa Regală dezvăluie adevărul despre starea de sănătate a Regelui Mihai

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton