Rochia care a împărțit Internetul în două. Și-a eclipsat această mamă fiica în ziua nunții sale? „Ridicol de decoltată”

.

La aproape zece ani de la celebra dezbatere „este rochia albă și aurie sau neagră și albastră?” o altă rochie a împărțit Internetul în două. Este vorba despre o rochie superbă cu imprimeu floral pe care o mamă din Statele Unite a purtat-o la nunta fiicei sale. Părerile sunt împărțite, dacă unii susțin că mama miresei a încercat să o eclipseze pe aceasta din urmă, alții sunt de părere că duo-ul mamă-fiică a fost unul de excepție, strălucind în egală măsură una alături de cealaltă.

Și-a eclipsat această mamă fiica în ziua nunții sale? „Nu ne-am dat seama”

Mireasa, Amanda, și mama ei, Lori, și-au cumpărat rochiile împreună din New York. Amanda nu numai că a aprobat alegerea lui Lori, ci a descris rochia cu imprimeu floral drept „perfectă”.

„Nu ne-am dat seama că rochia mea va stârni o dezbatere, dar râdem despre asta”, a spus Lori pentru Today.com. „Sunt ultima persoană la care te-ai aștepta să devină virală. Nici măcar nu postez fotografii!”, a completat.

Pe Instagram, utilizatorii s-au împărțit în două tabere. Ambele au căzut de acord asupra unui lucru, rochia purtată de Lori a fost splendidă!

Păreri contra

  • „A încercat să-și eclipseze fiica.”
  • „Nu era ziua mamei!”
  • „Wow. Nu putea să-și lase fiica ei să fie vedeta în acea zi?!!! Dacă mama ar fi făcut asta, aș fi trimis-o să se schimbe.”
  • „A vrut să fie ea în centrul atenției!”
  • „Ridicol de decoltată. Material frumos, croială de prost gust pentru o nuntă. Punct.”

Păreri pro

  • „Dacă mama nu va face asta,va trebui să plece acasă! M-aș supăra dacă nu s-ar strădui!!!”
  • „Bravo! Arăți fabulos!! Abia aștept până când fiica mea se va căsători! Vreau să arăt exact ca tine!!”
  • „Iubesc asta foarte tare! Vreau ca mama să se simtă la fel de frumoasă în ziua nunții mele. Sunteți nebuni!”
  • „N-a făcut decât să complimenteze frumusețea fiicei sale. Ambele au strălucit, așa cum și trebuie într-o astfel de zi. Sper să arăt așa la nunta fiicei mele.”
  • „Cred că este fabulos și fiica pare mândră de frumoasa ei mamă!”

Citește și: Fashion inspiration: Sacoul, articolul vestimentar vedetă al primăverii. Toate femeile stilate îl poartă. Inspiră-te de la Lidia Buble, Alexia Eram și Theo Rose!

Citește și: Ce este cowboy core-ul? Trendul inspirat de Beyonce face senzație pe TikTok

Citește și: Tendinţele în materie de costume de baie cu care vei face furori pe plajă. Ce se poartă vara asta

Ce spune mireasa despre rochia mamei sale

„Îmi place ce a purtat”, a spus mireasa, Amanda, de profesie podolog, pentru sursa citată. „Mama a arătat absolut uluitor. A fost la fel de mult ziua ei cum era și a mea”, a adăugat.

Amanda a dezvăluit că soacra ei a optat pentru o rochie sculpturală roz, cu flori, pentru evenimentul black tie din 1 iunie, de la Hotelul Peter and Paul din New Orleans.

„Am vrut ca toți membrii familiei noastre să strălucească”, a mai spus Amanda.

Lori, un designer de interior specializat în camere de cămin de colegiu, spune că acum există o listă de așteptare pentru rochia ei de la Audrey + Brooks în New York.

„Inițial a fost fără bretele, dar nu am crezut că este potrivită pentru o biserică catolică, așa că am modificat decolteul”, a explicat Lori.

„Pentru nunta următoarei fiice cred că voi apărea într-un sac de pânză pe care scrie MOB (mother of the bride / mama miresei – n.red.)”, a mai glumit.

Deși Lori are simțul umorului cu privire la comentariile de pe Instagram, le descrie și drept „un pic sfâșietoare”.

„Nu aș face niciodată nimic care să-mi rănească fiica”, a spus Lori. „Toată lumea a vrut doar să arate cel mai bine cu putință”, a încheiat.

Foto: Instagram/@capturedbychloe.co

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton