A renunțat la telenovele. Cum arată și cu ce se ocupă azi românca Joana Benedek

.

Joana Benedek s-a născut în România, însă a emigrat în 1989 în Venezuela, acolo unde avea stabilit un unchi, cu gândul de a-și găsi de lucru. Apoi s-a mutat în Mexic și a cunoscut succesul atât ca model, cât și ca actriță de telenovele. 

Frumoasă, cu un trup de zeiță și un sex-appeal puternic, Joana Benedek s-a făcut imediat remarcată în lumea telenovelelor, primul său rol primindu-l la vârsta de 17 ani. Pe Joana Benedeck am admirat-o în Amigas y Rivales (Prietene și Rivale), Mujeres engañadas (Femei înșelate), Destilando Amor (Tequila cu suflet de femeie) și Dos ogares (Dragoste la indigo), dar filmele în care a jucat sunt mult mai multe, nefiind, însă, transmise și în România. În 2008 a prezentat Revelionul la postul național de televiziune.

Remarcată pe stradă grație frumuseții sale, Joana a fost propusă pentru Miss Venezuela, însă, din cauza faptului că la origini era româncă, nu a putut participa la concursul de frumusețe.

Din păcate, Joana Benedek, în vârstă de 46 de ani, s-a retras din lumina reflectoarelor și a renunțat la celebritate în urmă cu șase ani, lăsând totul sub umbra misterului. Se pare că decizia radicală a actriței ar fi avut și o oarecare legătură cu moartea tatălui său, care a rămas să locuiască în continuare în țară.

Pasionată de dezvoltarea personală, Joana Benedek a urmat cursuri și specializări în acest sens și de curând s-a aflat și cu ce s-a ocupat în toată această perioadă în care nu a mai jucat în telenovele. Conform TV y Novelas, Joana Benedek ține discursuri motivaționale, denumite Charlas și Joana, în călătoria ta interioară.

Noua ipostază, de speaker motivațional, o prinde de minune și nu putem să nu admirăm că actrița strălucește și pare absolut neschimbată, cu toate că postările cu trupu-i dezgolit și în ipostaze provocatoare au fost înlocuite cu postări cu tematică religioasă.

Citește și – O știi din telenovele, dar azi e alt om. Și-a schimbat religia, numele și înfățișarea. Despre cine este vorba!

Citește și – Cum arată Adamari Lopez (Amigas y Rivales) la 46 de ani. Actrița de telenovele este neschimbată

Sursă foto: Instagram, Facebook

PE ACELAȘI SUBIECT
    
Vedete din Romania Vedete internationale