Promotie de Paste! 50% reducere la biletele pentru concertul lui Michael Bolton din 16 Mai, Sala Palatului!

.

Michael Bolton, unul dintre cei mai iubiti cantareti din lume, revine intr-un concert unic pe scena Salii Palatului din Capitala pe data de 16 Mai 2013, incepand cu ora 20.00, intr-un eveniment organizat de MEI Concerts Entertainment.

Au mai ramas doar cateva zile pana la concert! Daca inca nu v-ati cumparat bilete pentru intalnirea cu marele artist, puteti beneficia de promotia oferita de Paste! 50% reducere la oricare dintre primele trei categorii de bilete VIP!

In perioada 1 – 6 mai, cei care nu si-au luat inca bilet au parte de o reducere substantiala de pret! Incepand cu 1 Mai, biletele de la categoria VIP 1( 780 Ron), VIP 2 (550 Ron) si Categoria 1 (330 Ron) se gasesc la jumatate de pret! Reducerea este valabila doar in perioada 1-6 mai, si doar la categoriile de bilete mai sus mentionate!

In deschiderea mult asteptatului concert va sustine un recital si Diana Matei.Vocea ei impresionat de puternica, ce surprinde placut de fiecare data cand o asculti, dar si stilul ei muzical ce imbina un ritm traditional, cu stilul modern al timpului nostru, l-au facut pe Michael Bolton sa o aleaga pe artista sa cante in marea deschidere a concertului sau din Romania. Diana Matei si Taraful Cleante vor canta 20 de minute
inainte ca marele artist sa urce pe scena.

Biletele se gasesc in Retelele: Bilete.ro (in oficiile Postei Romane si in Magazinele InMedio emnalizate, www.bilete.ro, www.blt.ro), Eventim.ro (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas,Carturesti,www.eventim.ro), www.mytickets.ro si Biletoo.ro Unirea Shopping Center, Cinema Patria, Blt.ro, magazinele Flanco, Muzica, librariile Adevarul si Eminescu, Palatul Copiilor, www.biletoo.ro ), dar si la casele de bilete de la Sala Palatului.

Concertul Michael Bolton va fi cu siguranta unul memorabil.Artistul revine in Romania, in data de 16 mai 2013, orele 20:00, si promite o reprezentatie inedita, ce consta intr-o calatorie muzicala pe ritmurile celor mai frumoase melodii de dragoste!

    
Vedete din Romania Vedete internationale