Procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a întrebat-o pe mama Robertei, una dintre victime, dacă a fost la înmormântare

.

Judecătoarea Ancuța Popoviciu, care se ocupă de Dosarul 2 Mai, în care Vlad Pascu este anchetat după ce în vara anului trecut a produs un accident în urma căruia doi tineri și-au pierdut viețile și alții au fost răniți, a făcut o nouă gafă în sala de judecată. Popoviciu a întrebat-o pe mama uneia dintre victime dacă a fost la înmormântarea propriului copil.

O nouă înfățișare a avut loc în cazul lui Vlad Pascu, iar judecătoarea a stârnit din nou controverse după ce a pus o întrebare delicată. Judecătoarea Popoviciu a întrebat-o pe mama Robertei Dragomir, tânăra care și-a pierdut viața în tragedia din 2 Mai, dacă a fost prezentă la înmormântarea propriei fiice.

„Aţi fost la înmormântarea acesteia?” – a întrebat judecătoarea, potrivit sursazilei.ro, iar mama Robertei, a răspuns: „Eu nu am văzut copilul în urma accidentului, a venit în scriu sigilat și nu s-a putut desface deoarece corpul și capul erau zdrobite și nu se putea îmbrăca. Eu ultima dată am văzut-o în viaţă!”

Judecătoarea a dorit apoi să afle care au fost cheltuielile de înmormântare.

„Drumul spre București, sicriul, cavoul, au costat aproximativ 30.000 lei” – a declarat mama Robertei.

Nu este prima oară când judecătoarea Popoviciu gafează în sala de judecată în cazul procesului lui Vlad Pascu. Pe 22 februarie, când a avut loc la Judecătoria Mangalia primul termen al procesului, judecătoarea a făcut prezența părților din dosar și a întrebat dacă Olariu Sebastian Andrei, o altă victimă decedată în urma accidentului din 2 Mai, este prezentă în sala de tribunal. Părinții care erau acolo au izbucnit în lacrimi când au auzit numele fioului lor.

Citeşte şi: Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian, tânărul ucis în 2 Mai de Vlad Pascu, dezvăluiri emoționante despre coșmarul prin care trece familia: „Căutăm să nu ne arătăm durerea!”

Citeşte şi: Procesul lui Vlad Pascu, amânat. Judecătoarea a întrebat dacă una dintre victimele decedate e prezentă. „E strigător la cer!”

Citeşte şi: Părinții studenților uciși în 2 Mai, revoltați de propunerea de mediere a familiei lui Vlad Pascu. „Nu cumpăr sufletul copilului meu!”

Citeşte şi: Monica Tatoiu spune că tatăl tânărului care a provocat accidentul din 2 Mai i-a amenințat familia cu moartea

”A decedat o victimă?” – a întrebat judecătoarea, auzind agitația din sală când a întrebat de Olariu Sebastian Andrei, iar cineva din sală a răspuns – ”Au decedat două!”, potrivit Libertatea.

”Nu am văzut în viața mea un asemenea judecător”, a declarat tatăl lui Sebastian Olariu, la ieșirea din judecătorie. ”Nu vedeți că e circ, totul e făcătură! Ce i-au făcut familiei Olariu, că au întrebat dacă e prezent fiul în sala de judecată, e strigător la cer. Totul e o făcătură, totul e un circ, iar Pascu e foarte încrezător pe ce decizii se vor lua aici” – a spus și tatăl Robertei Dragomir, potrivit aceleiași surse.

Anul trecut, pe 19 august 2023, Vlad Pascu (19 ani), a urcat drogat la volan și a intrat cu mașina în două grupuri de opt tineri din 2 Mai. Doi studenți au murit pe loc în urma incidentului, iar alți trei au fost răniți. După accident, s-a aflat că Pascu mai fusese oprit de poliție înaintea tragediei si  a fost lăsat să plece din sediul Poliției fără a fi testat pentru consumul de droguri, deși i-au fost găsite substanțe interzise în mașină.

Foto – captură video Ziua de Constanta

Ultima modificare mai 9, 2024 3:28 pm

PE ACELAȘI SUBIECT
    
Vedete din Romania Vedete internationale