Primele imagini cu Prințul Harry și Meghan Markle, după ce și-au anunțat logodna

.

Prinţul Harry al Marii Britanii (32 de ani) şi actriţa americană Meghan Markle (36 de ani) şi-au anunţat logodna printr-un comunicat oficial transmis de Palatul Kensington, pe 27 noiembrie.

La sccurt timp după acest anunț, Prințul Harry a transmis un mesaj pe Twitter, alături de două fotografii în care apare alături de viitoarea sa soție.

„Vă mulțumesc pentru toate urările primite din întreaga lume”, a scris nepotul Reginei Elisabeta pe contul de socializare.

De asemenea, Ducele și Ducesa de Cambridge, William şi Kate Middleton, i-au felicitat de tinerii proaspăt logodiţi: „Suntem foarte entuziasmaţi pentru Harry şi Meghan. A fost o încântare să ajungem s-o cunoaştem pe Meghan şi să vedem cât de fericiţi sunt împreună”, se arată într-o postare pe Twitter.

Nu în ultimul rând, Regina şi Ducele de Edinburgh le-au urat şi ei multă fericire viitorilor soţi: „Regina şi Ducele de Edinburgh se bucură pentru cuplu şu le urează toată fericirea din lume”.

Potrivit presei britanice, Meghan Markle şi prinţul Harry s-ar fi logodit în luna august, în timpul vacanţei petrecute în Botsawana cu ocazia zilei de naştere a actriţei, dar au ţinut secret evenimentul pentru a nu eclipsa comemorarea a 20 de ani de la moartea Prinţesei Diana.

Mai mult, actriţa americană, cunoscută pentru rolul din „Suits”, a decis să abandoneze serialul pentru a se muta definitiv în Londra, alături de logodnicul ei.

Citește și – Este oficial! Prințul Harry și Meghan Markle s-au logodit. Casa Regală a confirmat

Citește și – Ce titlu regal va purta Meghan Markle dacă se va căsători cu Prințul Harry

Foto – Northfoto

Ultima modificare noiembrie 27, 2017 6:20 pm

    
Vedete din Romania Vedete internationale