Prețul incredibil cu care un model vinde o sticlă de vin pe care îl face strivind strugurii cu propriile picioare

.

Un model de picioare din Marea Britanie a lansat un vin în ediție limitată, obținut prin zdrobirea strugurilor cu picioarele, pe care îl vinde fanilor ei cu un preț uriaș. Emilie Rae, în vârstă de 30 de ani, susține că a fost contactată de o vinărie din Londra în legătură cu un proiect de vin datorită experienței sale în „munca cu picioarele”.

Un model a decis să creeze un vin storcând strugurii cu picioarele

Autodescrisa „icoana fetișului picioarelor”, care își câștigă existența încărcând fotografii și videoclipuri cu ea stând în fasole sau strivindu-și prăjitura de ziua de naștere între degetele de la picioare pentru oamenii care sunt pasionați de astfel de lucruri, a creat vinul printr-o tehnică veche de stoarcere a strugurilor. Deși este convinsă că fanii vor da 128 euro (aproximativ 630 lei) pe vinul creat cu ajutrorul „picioarelor ei perfecte”, modelul a susținut că vinul merită banii deoarece și-a riscat viața pentru a-l face.

„Un pic din piciorul meu în fiecare sticlă – și asta cred că le va plăcea fanilor iubitori de picioare”, a spus Emilie Rae pentru Scottish Daily Express.

„În procesul de călcare în picioare a strugurilor, aproape că mi-am pierdut viața. Evident, atunci când cojile strugurilor se sparg, devin alunecoase și eram în această jumătate de butoi căptușită cu un sac de gunoi. Mă îndepărtam, încercând să arăt sexy în această rochie de bal, iar în minutul următor, zbor într-o parte”, a povestit modelul.

Vinul este făcut cu struguri din regiunea spaniolă Catalonia și din Liban și este comercializat ca un cabernet sauvignon corpolent, cu note de cireșe negre, coacăze negre și, desigur, „picioare perfecte”.

Citește și: O femeie a încercat să-și otrăvească soțul pentru că a vrut să fie „rea” cu el. Ce s-a întâmplat între ei

Citește și: Povestea bărbatului care are 1.000 de copii cu sute de femei din toată lumea, inclusiv din România: „Cred că am exagerat puţin”

Emilie susține că a ales să fie implicată în proiectul unic ca o modalitate de a le mulțumi fanilor ei.

„Este un vin plăcut în care a intrat multă dragoste. Este un proiect mișto, funky, iar dacă vrei să fii unul dintre acești oameni care vor să facă parte dintr-un proiect cool, atunci ia o sticlă, bea o înghițitură, relaxează-te și savurează aroma”, a spus modelul britanic.

Cum au reacționat internauții

Emilie Rae are peste 128.000 de urmăritori pe rețelele de socializare, iar părerile lor cu privire la vinul creat de tânărul model, au fost împărțite.

În timp ce unii au spus că abia așteaptă să deguste vinul special, altora li s-a părut dezgustător gândul de a bea un vin în al cărui proces de fabricare strugurii au fost storși cu picioarele.

„Cel mai recent proiect al meu este acum live, am fost atât de încântată să împărtășesc asta cu voi toți și a fost atât de distractiv să îl fac și să planific totul. Este o ediție limitată Cabernet Sauvignon, cu nuanțe de coacăze negre și cireșe. Acesta este un proiect atât de pasional și sunt atât de binecuvântată și recunoscătoare că l-am putut realiza. Sper să vă bucurați de el la fel de mult ca mine”, a scris Emilie Rae pe Instagram.

Citește și: Poveste de dragoste ca-n filme. Un cuplu s-a reîndrăgostit după ce el și-a pierdut memoria într-un accident

Citește și: De ce românii consideră că gătitul este responsabilitatea femeilor. Câţi bărbați nu gătesc deloc pe parcursul unei săptămâni

„Felicitări pentru ideea ta de nișă! Mult respect. Personal, sunt opusul unui fetișist al picioarelor, așa că chestia asta cu picioarele care îmi strivește hrana este puțin prea mult pentru mine, dar aplaud realizările și inovația ta”, a scris un internaut.

„Uimitor”, „Îmi place la nebunie”, „Mi-ar fi plăcut să te văd storcind strugurii”, sunt câteva din mesajele pozitive primite de tânără.

Pe de altă parte, alți internauți au catalogat această modalitate de creare a vinului ca fiind „dezgustătoare”.

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton