Premiul “Best Balkan female artist”, câștigat de o româncă. Despre cine este vorba

.

În cadrul galei de premiere ”daf BAMA Music Awards 2017”, care a avut loc weekendul acesta în Hamburg, Germania, premiul pentru cea mai populară artistă din Balcani, ”Best Balkan female artist” i-a fost înmânat unei romance.

Este vorba de îndrăgita artistă Otilia Brumă, cea care s-a lansat pe piața muzicală în 2014 cu single-ul ”Bilionera”, single care a făcut furori, atât în țară, cât și peste hotare, ajungând în topul celor mai ascultate melodii în Turcia, Grecia și Bulgaria. În urma succesului răsunător, tânăra originară din Suceava a ajuns a treia artistă din România, după Inna și Alexandra Stan, care s-a făcut remarcată pe plan internațional încă de la debut.

Otilia Brumă s-a prezentat pe covorul roșu purtând o ținută neagră încrustată cu pietre Swarovski. Aceasta a urcat pe scenă și a cântat celebra sa melodie ”Bilionera”, dar și o piesă în limba turcă, în duet cu artistul Sinan Akcil.

În urmă cu doar trei săptămâni, Otilia a lansat piesa ”Prisoniera”, piesă care se anunță un nou hit, reușind performanța de a avea 600.000 de vizualizări doar în ziua debutului și peste 1 milion până în prezent.

Citește și – Costi şi Shaggy, alături de Andrea şi Otilia, lansează piesa Passion

Sursă foto: arhivă personală, Facebook

Ultima modificare noiembrie 20, 2017 6:40 pm

    
Vedete din Romania Vedete internationale