Taylor Swift şi Carrie Underwood, superbe la Country Music Awards 2012

.

Taylor Swift a fost vedeta serii la Country Music Awards, unde a primit premiul pentru cea mai bună cântăreaţă, dar a fost şi una din cele mai frumoase apariţii pe covorul roşu.

Taylor Swift şi Carrie Underwood, ţinute superbe

Taylor Swift le-a ”suflat” titlul de cel mai bun artist country unor cântăreţi cu greutate, iar pe covorul roşu a fost superbă într-o rochie J Mendel albă, cu detalii aurii şi decupaje sexy în părţi. Ea şi-a completat ţinuta de gală cu accesorii aurii discrete, un machiaj smokey eyes şi o coafură simplă.
La fel de frumoasă a fost Carrie Underwood, într-o creaţie diafană Abed Mahfouz, o rochie ivoire cu drapaje, trenă şi crăpătură sexy pe picior.

Nicole Kidman şi LeAnn Rimes, ţinute nereuşite

Deşi foarte frumoase şi ele, Nicole Kidman şi LeAnn Rimes parcă nu s-au ridicat la înălţimea evenimentului. În timp ce alte vedete au purtat rochii de gală spectaculoase, LeAnn Rimes a ales o rochiţă mini, colorată şi foarte interesantă ce-i drept, datorită decupajelor cu plasă.
Pe de altă parte, Nicole Kidman parcă a ţinut neapărat să-şi arate vârsta, mai ales că a fost în compania unor vedete mult mai tinere. Actriţa a fost aşături e soţul ei, cântăreţul de country Keith Urban, într-o ţinută elegantp, dar cam serioasă – o rochie neagră, până la genunchi, cu guler Peter Pan.

Foto: Northfoto

    
Vedete din Romania Vedete internationale