Poveste de dragoste ca-n filme. Un cuplu s-a reîndrăgostit după ce el și-a pierdut memoria într-un accident

.

Chiar și noaptea în care Cody Bryant și Haley Woloshen s-au întâlnit pentru prima dată în vacanță în Hawaii sună ca ceva scos dintr-un film, unul cu o mulțime de schimbări de situații. Pe 6 august 2022, Cody era în vizită în Maui cu prietenii și ea era cu familia. S-au întâlnit într-un bar și au descoperit că amândoi locuiesc în Hermosa Beach, lângă Los Angeles. Au râs de coincidență și au petrecut o parte a serii împreună, înotând în ocean și urmărind o ploaie de meteoriți. Acolo a început povestea lor de dragoste… prima dată.

Poveste de dragoste ca-n filme

Povestea de dragoste dintre Cody Bryant și Haley Woloshen avea să se dezvolte după ce s-au întors acasă, pe măsură ce au descoperit că au mai multe lucruri în comun, precum călătoriile și sporturile în aer liber.

Într-o zi, însă, Bryant a plecat într-o călătorie planificată în Spania. Acela a fost punctul în care viețile lor aveau să se schimbe brusc.

„L-am lăsat la aeroport și mă așteptam să-l iau la întoarcere”, a spus Haley Woloshen pentru People.

„Am vorbit prin mesaje după ce a ajuns acolo, după care, nimic”, și-a amintit ea.

Ceea ce nu știa Haley era că pe 6 septembrie 2022, exact la o lună după prima lor întâlnire, Bryant mergea pe un moped în Ibiza când a fost lovit de o mașină. A suferit o leziune cerebrală care l-a lăsat în comă și i-a furat amintirile, inclusiv timpul petrecut cu iubita lui, cu excepția primei lor întâlniri în Maui.

„Într-un text infam, i-am scris: „Verific dacă călătoria în Ibiza nu te-a ucis””, a povestit ea.

Însoțitorii de călătorie ai lui Bryant, un chirurg ortoped și acum logodnica chirurgului, o asistentă vorbitoare de spaniolă, au fost esențiali în ceea ce a urmat: au avut grijă de el, în timp ce mama și mătușa lui au călătorit în Spania pentru a fi alături de el.

„Medicii nu știau dacă voi trăi dau dacă voi reuși să ies din starea vegetativă. Toată lumea era în regim de criză”, a povestit Bryant.

Și nimeni nu se gândea la femeia pe care tocmai o cunoscuse în urmă cu o lună.

Citește și: O prezentatoare TV în vârstă de 36 de ani, topless pe străzi. „Dacă bărbații se pot plimba fără cămașă, la fel ar trebui și femeile”

Citește și: Boala rară cu care se confruntă o femeie. Nu își poate aminti evenimentele trecute: „Sunt unul dintre puținii oameni diagnosticați oficial”

Haley a aflat de pe rețelele de socializare de accidentul lui Bryant

Haley a început să caute informații pe rețelele de socializare prin cercul lui de prieteni când a dat peste o strângere de fonduri organizată de sora lui Bryant, Rachel.

„M-am așteptat să nu-l mai văd niciodată. Dacă e ceva, mi-am imaginat că trăind în același oraș ne vom întâlni la un moment dat”, a afirmat ea.

Bryant și-a recăpătat cunoștința pe 11 septembrie 2022, când mama lui a intrat în camera de spital și i-a spus „Cody Bear”.

Pe 11 octombrie, bărbatul s-a întors în SUA, la un alt spital. Atunci, era suficient de bine pentru a-și folosi din nou telefonul, care i-a oferit primul indiciu despre relația pe care o uitase.

„Am văzut toate mesajele pe care i le-am trimis lui Haley și mi-am spus: „Wow, probabil că mi-a plăcut fata asta”.

Atunci a decis să îi trimită un mesaj tinerei: „Hey. Îmi pare rău că am ratat mesajul tău”, ceea ce i-a adus zâmbetul pe buze lui Haley.

Citește și: O femeie a încercat să-și otrăvească soțul pentru că a vrut să fie „rea” cu el. Ce s-a întâmplat între ei

Citește și: O femeie a refuzat 5.000 de bărbaţi pe o aplicaţie de dating, după ce i-a pus să răspundă la 15 întrebări. Cum arată formularul

Haley și Bryant s-au reîndrăgostit

Cei doi au început să vorbească zilnic, reușind astfel să se cunoască din nou.

„Știam că este ceva mai mult decât o aventură de trei săptămâni”, a spus Haley.

Bryant și-a depășit, de asemenea, propriile rezerve în ceea ce privește ca ea să-l vadă într-o stare timpurie de vindecare, în timp ce el era parțial paralizat pe partea stângă și îi lipseau unii dintre dinții din față.

„Mi-a fost rușine, dar știam că vreau și am decis că merită să o văd din nou”, a precizat el.

Haley a început să meargă zilnic cu el la terapie pentru ca Bryant să-și recupereze mobilitatea, petrecând astfel ore întregi în mașină. Astfel, sentimentele lor au început să se reaprindă.

La începutul anului 2023, relația lor era din nou una romantică. Cei doi nu locuiesc încă împreună, dar relația lor se dezvoltă într-un mod frumos.

Haley Woloshen numește călătoria lor și ceea ce i s-a întâmplat lui Cody Bryant „o situație nebună”, care, totuși, le-a adus ceva „uimitor”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Haley și Bryant

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton