„Pentru ce s-a folosit folia?” Rochia de mireasă a unei românce a devenit virală pe TikTok

.

Rochia pe care o mireasă a purtat-o în ziua nunții cu alesul inimii ei a devenit virală pe TikTok. Femeia a îmbrăcat în ziua cea mare o rochie metalică aurie, iar pe cap și-a pus o diademă. Nici costumul mirelui nu a fost trecut cu vederea, acesta alegând un sacou și pantaloni aurii, strălucitori.

Rochia de aur a unei mirese a devenit virală pe TikTok

O mireasă a dus lucrurile la un cu totul alt nivel. În locul rochiei albe, aceasta a ales una aurie, cu aspect metalic. Pe cap și-a pus o diademă demnă de o regină. Imaginile cu inedita rochie de mireasă au devenit virale pe TikTok, unde numeroși internauți au lăsat unele dintre cele mai savuroase comentarii.

Deși românii s-au obișnuit să vadă nunți extravagante și atipice, noile trenduri continuă să surprindă. La fel s-a întâmplat în luna august, când o tânără a ajuns la altar alături de iubitul ei. Însă cei doi au vrut o nuntă atipică, iar ținutele lor din ziua nunții au atras atenția tuturor. Cei doi au îmbrăcat piese vestimentare ieșite din comun, iar internauții nu au putut trece cu vederea acest aspect.

Imaginile au devenit virale din cauza rochiei de mireasă a femeii care, spre deosebire de alte tinere entuziaste, nu a ales o rochie albă sau ivoire, ci una aurie, cu aspect metalic.

În timp ce unii au lăudat frumusețea miresei, alții au glumit pe seama rochiei sale neobișnuite. Peste 30.000 de persoane au apreciat clipul.

Citește și: Cum a aflat o femeie al cărei soț s-a sinucis că a fost înșelată în timpul căsniciei

Citește și: Detalii şi imagini tulburătoare de la procesul francezului care și-a drogat soția și a violat-o împreună cu zeci de bărbați timp de 10 ani

Reacțiile inedite ale internauților

Internauții nu s-au putut abține și au lăsat numeroase comenatrii amuzante. În timp ce unii au comparat-o pe tânără cu ambalajul unei ciocolate, alții au zis că s-a îmbrăcat cu folie pentru arsuri.

Citește și: Ce se întâmplă cu cei doi astronauți, bărbat și femeie, rămași blocați pe Stația Spațială Internațională. Înregistrarea audio care îți dă fiori 

Citește și: Acuzații revoltătoare în dosarul accidentului de la 2 Mai. „În corpul persoanelor decedate s-a găsit alcool!” Ce spun părinții victimelor

„Ce grad de arsuri are domnișoara? Pentru ce s-a folosit folia pentru arși?”,

“Scuze că întreb, de unde ai cumpărat tabla asta de casă, că vreau și eu să pun pe un garaj…”,

„Ferrero Rocher”,

“Staniol????”,

“Mulțumesc, Doamne, că nu am atâția bani încât să o iau razna să nu știu ce să fac cu ei”,

“Doamne, dar câtă eleganță, rafinament și bun gust??”,

„Folia de staniol în care era îmbrăcată ciocolata africană cu alune când eram eu mică”, sunt câteva din comentariile lăsate de internauți.

@analysa.1 nunta regala👸🏼@Gabriella06 ♬ sunet original - Analysa🎀

Regina solarelor”, „Mireasa din galaxie”,De aia nu mai găsesc eu folie de staniol”, au glumit alții.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu rochia inedită a miresei devenită virală

Sursă foto: TikTok

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton