Orianda Donca a primit o nouă lovitură. Prin ce trece familia lui Călin Donca, la nici o lună după arestarea lui

.

Orianda Donca, soția milionarului brașovean Călin Donca, arestat pentru infracțiunile de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital, a primit o nouă lovitură.

După ce soțul ei a fost trimis după gratii și au apărut zvonuri că familia ar avea probleme serioase cu banii, o nouă tragedie s-a abătut asupra Oriandei. Aceasta a anunțat în mediul online că o rudă foarte apropiată, unchiul ei, pe care îl considera ca pe un tată, s-a stins la 50 de ani, în urma unui infarct.

Prin ce trece familia lui Călin Donca

Orianda Donca este mamă a cinci copii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani – Ariadna, Ovidius, Arisha, Ares și Areea -,  și a rămas să se ocupe singură de familie, de când soțul ei a fost arestat.

Recent, ea a postat în mediul online un mesaj în care a anunțat drama prin care familia ei trece, după moartea fulgerătoare a unchiului ei.

„Pe lângă tot circul în care suntem acum, din păcate ne luăm la revedere de la scumpul nostru unchi Silviu. Suntem șocați de brusca întâmplare. Infarct la 50 de ani fără niciun simptom înainte. Pentru mine personal a fost ca un tată, s-a implicat în creșterea mea cu multă iubire și dăruire, iar mai târziu și cu copiii mei. Cerul te așteaptă în sărbătoare. Drum lin spre stele, prea devreme ai plecat!

Vă rog din suflet să vă documentați ce să faceți în cazul în care un om cade inconștient. Este diferență majoră de 20 de secunde între viață și moarte”, a transmis Orianda, prin intermediul unui InstaStory.

Orianda Donca s-ar împrumuta de la prieteni pentru a-și întreține familia

Călin Donca a fost reținut de DIICOT pe 19 septembrie 2023, fiind acuzat de de un prejudiciu de peste 4 milioane de lei creat bugetului de stat prin evaziune, dar și că ar fi înșelat mai multe persoane cu 700.000 de dolari prin intermediul criptomonedelor create de el. De când capul familiei Donca a ajuns după gratii, apropiații familiei au dezvăluit că Orianda ar avea probleme cu banii, după ce toate conturile le-ar fi fost suspendate. Iar ea ar fi ajuns să se împrumute de la prieteni pentru a-și întreține copiii.

Citeşte şi: Cine este Orianda Donca, soția afaceristului milionar de la “Chefi la cuțite” arestat pentru 30 de zile

Citeşte şi: Dorian Popa, noi detalii despre investițiile în afacerea lui Călin Donca: „Am fost contactat de soția lui. Nu știu ce să cred!”

Citeşte şi: Dorian Popa, victima escrocheriilor lui Călin Donca. „Nu știu ce urmează cu investițiile!”

Citeşte şi: Prin ce trece soția lui Călin Donca de când afaceristul a fost arestat. „Toate conturile au fost blocate”

„Am văzut chiar pe viu bunăstarea și armonia acestei familii. Despre acest caz pe larg care s-a intentat, eu sunt de părere că atunci când persoana este privată de libertate trebuia să se țină cont de interesul primar al copilului. Cu ce mijloace financiare rămâne copilul acasă și cum vor fi întreținuți cei cinci copii.

Chiar dacă Orianda a fost lăsată acasă cu copiii, toate conturile au fost blocate. Eu văd că recurge la ajutorul prietenilor.” – a povestit Teodor Cârnaț, apropiat al familiei Donca, pe Instagram.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton