O tânără care a dat 1.300 de dolari la coafor pentru extensii s-a ales cu arsuri chimice și părul distrus

.

Un make-up artist a împărtășit în mediul online o întâmplare cu final nefericit, după vizita ei la un  coafor unde s-a dus pentru a-și pune extensii de păr.

Andrea Sanchez, în vârstă de 22 de ani, este expertă în make-up și a devenit celebră pe rețelele de socializare după ce a povestit că a cheltuit 1.300 de dolari pe extensii de păr și pe o colorare a rădăcinilor la stylistul la care se duce de obicei, pentru ca mai apoi să aibă parte de ceva cu totul neașteptat.

„Tot nu-mi vine să cred că s-a întâmplat asta!”

În unul dintre videoclipurile ei de pe TikTok, experta în machiaj a explicat că a izbucnit în lacrimi după ce s-a trezit cu părul ars chimic de la tratamentele care i-au fost aplicate la coafor.

„Problema este că mi-a pus decolorant pe tot părul, de la rădăcină până la capăt, ceea ce a dus la căderea extensiilor de păr trei zile mai târziu și la distrugerea părului natural. Tot nu-mi vine să cred că s-a întâmplat asta. Zilele de după această transformare au fost cele mai fericite pentru mine. Am fost extrem de recunoscătoare pentru părul meu. Nu mi-am dat seama cât de important este părul pentru mine decât când am pierdut o mare parte din el” – a explicat Andrea, citată de Daily Mail.

Părul tinerei a ajuns într-o stare avansată de degradare și va dura mult timp până când va avea din nou o podoabă capilară naturală frumoasă și sănătoasă.

„Unul dintre momentele mele cele mai rușinoase!”

„Știu că simt că părul îmi crește, dar știu că vor dura ani până să ajungă la umeri” – a explicat ea.

Andrea a împărtășit pe rețelele de socializare atât imagini cu ea imediat după transformarea de la coafor, cât și unele cu părul deteriorate din cauza decolorării.

”A fost greu de procesat că milioane de oameni m-au văzut în ceea ce simt că este unul dintre momentele mele cele mai rușinoase. Se întâmplă diverse lucruri în viață și, din păcate, nu toate sunt dintre cele mai frumoase. Părul roșu/roz pe care îl aveam cândva a dispărut… Dar după această furtună, sigur va apărea un curcubeu frumos la sfârșit.” – a explicat ea, încercând să se îmbărbăteze că totul va fi bine în cele din urmă.

@makeupbyloveandrea Replying to @Stcyg05 #greenscreen ♬ 10 minutes long ver sad emotional starry sky(1071311) – Aruma

Internauții și-au povestit propriile experiențe pe TikTok, empatizând cu trauma pe care a trăit-o Andrea. Cineva a scris: „Simt că nimeni nu înțelege cât de traumatizantă este o astfel de experiență până nu i se întâmplă.”

Citeşte şi: Cum arată Bianca Drăgușanu fără extensii – nu o s-o recunoști!

Citeşte şi: Brigitte Pastramă, schimbată complet după ce și-a micșorat buzele și a renunțat la extensii. Cum arată acum

Citeşte şi: Se mai poartă extensiile de păr? Hairstylistul răspunde

Citeşte şi: Cum arată Loredana fără extensii sau perucă. Diva a renunțat la look-ul extravagant

Unii dintre urmăritorii ei de pe Instagram au fost atât de șocați de ce s-a întâmplat, încât chiar au îndemnat-o să-și caute un avocat și să solicite daune morale pentru părul stricat. Andrea a vorbit prin mesaje cu stylistul care s-a ocupat de ea, povestindu-i despre căderea părului la doar câteva zile după vizita la salon. Ea i-a spus că se simte surprinsă de lipsa unei oferte de rambursare a celor 1.300 de dolari.

Andrea a primit ajutor de la un alt hairsylist

Se pare că hairstylistul o învinovățește pe Andrea pentru problemele pe care le are și i-a spus să nu mai vină la el data viitoare.

În cele din urmă, un alt expert în hair styling, Alfredo, prezent pe TikTok s-a oferit să o ajute pe Andrea. Împreună cu experții de la coaforul lui, Alfredo a schimbat culoarea părului tinerei în castaniu, a tuns-o scurt, iar apoi i-a pus extensii lungi, așa cum și-a dorit.

„După ce a plătit 1.300 de dolari pentru o colorarea rădăcinilor și extensii i s-a rupt tot părul. O lună mai târziu, noi am salvat părul. Gratis.” –  a explicat Alfredo.

Foto – Instagram / TikTok

Ultima modificare noiembrie 10, 2023 3:34 pm

    
Vedete din Romania Vedete internationale