O sportivă însărcinată în șapte luni a concurat la Jocurile Olimpice de la Paris: „Eu și bebelușul am avut parte de propriile provocări”

.

Floretista egipteană Nada Hafez a dezvăluit că a concurat la Jocurile Olimpice de la Paris, luni, în timp ce este însărcinată în șapte luni. Sportiva în vârstă de 26 de ani a câștigat primul meci în competiția individuală feminină, dar a fost eliminată în optimile de finală.

O floretistă însărcinată în șapte luni a concurat la Jocurile Olimpice de la Paris

Nada Hafez, o tânără floretistă din Egipt a decis să concureze la Jocurile Olimpice de la Paris, cu toate că este însărcinată în șapte luni. Sportiva este cea care a făcut anunțul, în mediul online.

„Ceea ce ți se pare a fi doi jucători pe podium, ei erau de fapt trei! Eram eu, adversarul meu și bebelușul nostru care încă nu a venit pe lume”, a scris Nada Hafez pe Instagram.

Hafez, care este din Cairo și a concurat la cea de-a treia ei olimpiadă, a spus că „mândria îmi umple ființa” după ce a urcat în ring în timp ce este însărcinată.

Ea a reușit să o învingă pe Elizabeth Tartakovsky din Statele Unite ale Americii cu 15-13, înainte de a pierde cu 15-7 în fața lui Jeon Hayoung din Coreea de Sud.

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui David Popovici. Taisia Nițuleasa este pasionată de dans și make-up

Citește și: Cât costă ținutele purtate de Carmen Iohannis la Jocurile Olimpice. Prima Doamnă a României a ales un top cu buricul gol

„Eu și bebelușul meu am avut parte de propriile provocări, atât fizice cât și emoționale. Rollercoasterul sarcinii este oricum unul dificl, dar să fii nevoit să lupți pentru a menșine echilibrul dintre viață și sport a fost obositor, dar a meritat”, a afirmat Nada Hafez.

„Sunt norocoasă că am încrederea soțului meu Ibrahim Ihab și că familia mea a putut veni atât de departe”, a mai spus sportiva.

Nada Hafez, copleșită de emoții

Nada Hafez a distribuit în mediul online o serie de fotografii realizate după concurs. Acestea o înfățișează pe sportivă cu lacrimi în ochi, copleșită de emoții.

„Această Olimpiadă a fost diferită. De trei ori „olimpică”, dar de data asta purtând și un mic olimpic”, este mesajul transmis de floretista din Egipt.

Nada Hafez și soțul ei, Ibrahim Ihab, s-au căsătorit la începutul anului 2023, iar acum urmează să devină părinți.

Citește și: Lady Gaga, Celine Dion și Nadia Comăneci, apariții spectaculoase la Jocurile Olimpice de la Paris

Citește și: Nelu Cortea, mesaj acid pentru Livia Eftimie: „Aveai alte planuri”. Mai mulți comedianți au sărit în apărarea lui Cătălin Bordea

Jocurile Olimpice de la Paris au marcat cea de-a treia apariție a lui Hafez, după participarea ei la Rio de Janeiro 2016 și Tokyo 2020.

„Sportiva a precizat că nu este prima persoană care concurează fiind însărcinată, la o competiție sportivă. Nu sunt singura atletă care a participat fiind însărcinată. Au fost multe alte campioane internaționale care au concurat însărcinate, atâta timp când nu au existat constrângeri medicale care să le oprească. Sunt atât de mândră că reprezint Egiptul la Jocurile Olimpice și că arăt de ce sunt capabile femeile egiptene!”, a mai spus Nada Hafez.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Nada Hafez

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton