O profesoară care și-a făcut un iubit de vârsta fiului ei dă lecții pe TikTok pentru cucerirea bărbaților mai tineri

.

O profesoară de 48 de ani care se întâlnește cu un bărbat de aproape jumătate din vârsta ei, a luat atitudine împotriva celor care susțin că este „dezgustătoare”.

Rachel este o profesoară de liceu din Austin, Texas, și l-a întâlnit pe Alex, în vârstă de 25 de ani, prin intermediul unei aplicații matrimoniale în decembrie 2020, însă a fost criticată, spunându-i-se că el este „suficient de tânăr pentru a fi unul dintre elevii”.

„Am fost foarte ezitantă la început, pentru că părea tânăr”

Deși la început nu era sigură de relație, acum împărtășește cu bucurie „lecții” amuzante pe TikTok pentru cucerirea bărbaților mai tineri.

„Eram proaspăt divorțată și un prieten m-a convins să accesez o aplicație de întâlniri.  Și așa l-am cunoscut pe Alex. Am fost foarte ezitantă la început, pentru că părea tânăr” – a povestit Raceh, citată de Mirror.

Împărtășindu-și punctul de vedere, Alex a adăugat pe canalul YouTube “Love Don’t Judge”: „Nu m-am gândit la nimic. De fapt, eram încântat de oportunitatea de a fi cu o femeie care era mult mai în vârstă decât mine. Într-adevăr, nu există nicio diferență în această relație, în afară de faptul că se întâmplă să fie mai în vârstă decât mine. Este o relație normală. Există o mulțime de bărbați care se întâlnesc cu femei mult mai tinere și nimeni nu spune nimic. Dar Doamne ferește ca o femeie mai în vârstă să fie cu un bărbat mai tânăr!”

Citeşte şi: O femeie s-a căsătorit cu fiul său după ce a divorțat de tatăl băiatului. Acum au doi copii împreună

Citeşte şi: Doi frați din Brăila au făcut copii împreună. Au fost condamnați definitiv la închisoare pentru incest

Citeşte şi: „Ne-am îndrăgostit ca adulți!” Povestea relației incestuoase a doi frați care au făcut patru copii

Citeşte şi: O femeie care are doi copii cu fratele ei vitreg luptă pentru dreptul de a se căsători cu acesta

Copiii lui Rachel au aflat de relația mamei sale de la prieteni

Cu toate acestea, cei doi fii ai lui Rachel, în vârstă de 22 și 19 ani, nu au fost singurii îngrijorați cu privire la relația ei, dar și directorul școlii și studenții ei. Fiul ei cel mare, Ben, și-a exprimat șocul, spunând că este foarte supărat. El s-a îngrijorat, de asemenea, de imaginea publică a mamei sale ca profesor: „Inițial, am fost foarte supărat. Am aflat printr-un prieten care mi-a trimis mesaj și nu știam ce se întâmplă. Am văzut pe TikTok și era ceva despre întâlnirea cu o femeie mai în vârstă ca el. Eu am spus: Mamă, faci asta în public, ești profesoară, fiecare copil are cont pe TikTok, toată lumea va vedea asta”.

În ciuda începutului dificil, Ben îl acceptă acum pe partenerul lui Rachel, Alex: „Am parcurs un drum lung. Lucrurile încă mai sunt puțin ciudate, dar îmi place de Alex și totul este mult mai bine acum decât era.”

Comentariile online despre relația lor au variat, un utilizator întrebând în glumă: „Mami, tu ești?” Un altul a remarcat: „Nu e în vârstă, e vintage”. Un al treilea a comentat: „Bro se întâlnește cu mama surorii sale”. Și un alt utilizator a observat: „Atât de tare pentru întâlniri, dar doamna se străduiește prea mult să nu arate vârsta ei. Adică, poartă ceea ce poartă tinerii de 14 ani în zilele noastre.

Sunt și persoane care încurajează cu adevărat cuplul.

„Aceștia doi par absolut și complet îndrăgostiți unul de celălalt, îmi place asta! Nu am văzut un cuplu care să se iubească, să se respecte și să se aprecieze cu adevărat atât de mult. Susțin pe deplin această uniune frumoasă dintre acești doi oameni minunați.” – a fost părerea unui internaut.

Gândindu-se la copiii ei, altcineva a menționat: „Nu am de gând să mint că arată bine pentru vârsta ei. Sincer, ar fi trebuit să vorbească mai întâi cu băieții ei înainte de a o publica orice pe rețelele de socializare.”

Foto – Captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton