O prezentatoare TV în vârstă de 36 de ani, topless pe străzi. „Dacă bărbații se pot plimba fără cămașă, la fel ar trebui și femeile”

.

O prezentatoare de televiziune în vârstă de 36 de ani a făcut topless pe străzile uneia dintre cele mai aglomerate metropole din lume cu scopul promovării libertății de exprimare a femeilor.

Eila Adams, o prezentatoare TV din Canada, a făcut topless pe străzile din New York

Eila Adams, o prezentatoare de televiziune din Canada, și-a arătat sânii pe străzile aglomerate din New York în încercarea, susține ea, de a promova egalitatea de gen.

Prezentatoarea TV din Toronto este o exhibiționistă autodeclarată și a explicat că alegerea ei de a-și expune sânii pe străzile unuia dintre cele mai aglomerate orașe ale lumii a fost tentativa ei de a sprijini libertatea femeilor.

„Dacă bărbații se pot plimba fără cămașă fără teama de represalii, la fel ar trebui și femeile”, a spus Eila Adams, potrivit Daily Mail.

„Este normal să fiu nud și să-mi arăt sânii în timp ce îmi desfășoară ziua. Mă distrez puțin și provoc status quo-ul. Nuditatea este o parte importantă din viața mea. Nu-i înțeleg pe cei care au sentimente negative față de a fi goi”, a mai spus.

Citește și: O femeie a intrat în Cartea Recordurilor după ce și-a făcut 18 tatuaje cu Madonna. „Lumea se holbează la mine”

A avut parte și de experiențe neplăcute

Eila Adams a continuat să-și justifice decizia spunând că toți ne naștem goi și că ar trebui să ne îmbrățișăm propriile corpuri și să apreciem corpurile uimitoare ale celorlalți.

În general, Eila a primit reacții pozitive în turneul ei de exhibiționism, deși au existat și câteva momente jenante. Prezentatoarea a povestit o experiență neplăcută.

„Făceam exhibiționism într-un lift când un bărbat a intrat în timp ce eu aveam piciorul sus pe perete. El a fost șocat și mi-a fost rușine tot restul călătoriei”, a povestit.

Deși a primit o serie de comentarii negative, Eila Adams a spus că nu-i lasă pe cei care nu-i împărtășesc viziunile să o doboare. Din experiențele de până acum, prezentatoarea a explicat că oamenii fie nu observă ce face, fie îi oferă un zâmbet, gesticulează aprobator cu degetul mare în sus sau râd.

„Sânii pot lumina ziua unei persoane”, a glumit.

Citește și: O femeie a refuzat 5.000 de bărbaţi pe o aplicaţie de dating, după ce i-a pus să răspundă la 15 întrebări. Cum arată formularul

„Cred că femeile ar trebui să aibă aceleași drepturi ca bărbații”

Creatoarea de conținut online încearcă să fie respectuoasă cu locațiile pe care le alege, explicând că nu se va dezbrăca la cenotafuri sau în locuri de importanță națională, cum ar fi memorialul 9/11. Are o singură regulă, să nu fie prinsă.

„De peste 30 de ani este legal ca femeile să meargă topless în New York, lucru pe care multe femei l-au îmbrățișat ca o demonstrație a egalității de gen. Cred că este distractiv, dar este și o modalitate de a normaliza topless-ul. Cred că femeile ar trebui să aibă aceleași drepturi ca bărbații de a merge topless în public, dacă asta vor. Pentru mine este un mod de viață”, a mai spus Eila.

Recent, știrista a participat la World Naked Bike Ride din Toronto pentru a evidenția utilizarea excesivă a petrolului și poluarea urbană, susținând în același timp siguranța ciclismului pe străzile noastre.

„Există ceva incredibil de eliberator în a pedala prin centrul acestui oraș incredibil, a simți vântul pe pielea mea și a crea amintiri grozave. A fost o experiență incredibilă și distractivă și îi sfătuiesc pe oameni să meargă goi cu bicicleta măcar o dată în viață”, a mai spus Eila.

Foto: Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton