O femeie susține că nu a mâncat și băut nimic timp de 16 ani. Cum arată acum

.

O femeie în vârstă de 26 de ani din Etiopia susține cp în ultimii 16 ani din viață nu a mâncat și nu a băut nimic. Muluwork Ambaw spune că nu a mai gustat nimic de când avea doar 10 ani, iar acest lucru nu o împiedică să ducă o viață normală.

O femeie susține că nu a mâncat și băut nimic timp de 16 ani

Majoritatea oamenilor cu greu pot rezista câtyeva ore fătă să ia o gustare, însă tânăra Muluwork Ambaw, în vârstă de 26 de ani, din Etiopia, insistă că evită mâncarea de când avea doar 10 ani, după ce apetitul ei a dispărut din senin. În afara poftei de mâncare, Ambaw are o viață normală, este sănătoasă și are suficientă energie pentru a duce la capăt treburile zilnice, precum gătitul pentru alte persoane sau alte sarcini. Tânăra femeie a făcut mai multe teste medicale în Etiopia, dar nimeni nu a putut confirma că aceasta spune adevărul, deși medicii unui spital din Addis Ababa au confirmat că nu există dovezi de mâncare în intestinele ei în momentul examinării.

Cazul femeii a devenit viral după ce a fost vizitată de Drew Binsky care a auzit de Muluwork pe când se afla în Etiopia și a decis să meargă să o cunoască personal. Clipul lui a devenit viral, însă nu este pentru prima dată când Ambaw ajunge în centrul atenției.

Tânăra a atras pentru prima dată atenția în anul 2016, când au apărut zvonuri care spuneau că o fată poate supraviețui fără apă sau mâncare. La scurt timp, jurnaliștii și reporterii de televiziune au luat cu asalt micul ei sat pentru a afla mai multe despre acest caz bizar.

Citește și: Influenceriță, condamnată la 11 ani de închisoare pentru „terorism”. Tânăra este susținătoare a drepturilor femeilor în Arabia Saudită

Citește și: Femeie, condamnată la închisoare după ce a răpit o fată de 11 ani. Voia să o transforme în „soția perfectă” pentru fiul ei

Femeia spune că încă își amintește când mâncarea i-a atins pentru ultima dată buzele. Ultima ei masă a fost tocană de linte roșie cu injera, un preparat tipic etiopian, după care pofta i-a dispărut pur și simplu. La început, și-a mințit familia că a mâncat, dar în cele din urmă a trebuit să le spună adevărul.

Tânăra, testată de medici din Dubai

„Obișnuiam să locuiesc cu familia mea și mi-au cerut să iau micul dejun și să merg la școală”, și-a amintit Ambaw.

„Am spus că am mâncat, dar mă prefăceam. Îmi pierdusem pofta de apă sau de orice mâncare”, a mai spus ea.

Tânăra din Etiopia susține că, deoarece nu a consumat alimente sau apă în ultimii 16 ani, nici nu a fost nevoită să folosească toaleta în tot acest timp. Aceasta ar folosi baia doar în momentele în care se spală.

În 2021, blogul de știri etiopian Borkena a anunțat că prim-ministrul țării a aflat despre afirmațiile lui Ambaw și a aranjat ca ea să fie testată de medici din Dubai. În interviul său recent cu Drew Binsky, tânăra de 26 de ani a susținut că medicii nu au găsit nimic în neregulă cu ea, deși nu a menționat dacă au ținut-o sub observație pentru a vedea dacă ar putea supraviețui cu adevărat fără mâncare și apă.

Citește și: O femeie a stat 17 zile în comă și e pe punctul să-și piardă vederea după ce a luat ibuprofen pentru dureri menstruale

Citește și: Tânără de 23 ani, paralizată după ce a mâncat supă la conservă. Cu ce bacterie s-a infectat

„Nu am nimic de spus. Este lucrarea lui Dumnezeu și doar accept asta”, a spus Muluwork Ambaw.

Au mai existat oameni care ua pretins că supraviețuiesc fără hrană slidă zeci de ani, dar Muluwork Ambaw este unul dintre puținii care susțin că nu au nevoie nici de lichide. Potrivit Guinness Records, cel mai mult timp în care cineva a rămas fără mâncare și apă a fost de 18 zile, iar acesta a fost un bărbat pe care poliția l-a arestat și de care apoi a uitat.

Sursă foto: Captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton