O femeie s-a prefăcut de 17 ori că e însărcinată pentru a beneficia de ajutor de la stat

.

O femeie din Italia este acuzată că s-a prefăcut nu mai puțin de 17 ori că este însărcinată, susținând că a suferit 12 avorturi naturale și cinci nașteri false, în ultimii 24 de ani pentru a primii beneficiile de maternitate. Aceasta ar fi primit de la stat, de-a lungul anilor peste 110.000 euro.

O femeie s-a prefăcut de 17 ori că este însărcinată

Barbara Iolele, în vârstă de 50 de ani, a avut un număr neobișnuit de sarcini în ultimii 24 de ani, ce s-au soldat cu câțiva ani de concediu de maternitate și o mică avere plătită de stat. Potrivit documentelor depuse de femeie, a trecut prin 17 sarcini, dintre care 12, din păcate, nu au putut fi duse la termen.

Celelalte cinci ar fi dus la nașterea unor copii sănătoși, numiți Benedetta, Angelica, Abramo, Letizia și Ismaele. Însă nu există nicio înregistrare despre ei și nimeni nu i-a văzut niciodată, notează Mirror.co.uk.

Se presupune că Barbara a adus pe lume ultimul ei copil în decembrie 2023. Doar că autoritățile susțin acum că femeia a fost supravegheată pe tot parcursul sarcinii și au dovezi că aceasta nu a fost niciodată însărcinată.

Citește și: O femeie a „înviat” la crematoriu, înainte de a fi incinerată. Soțul: „Am crezut că e moartă”

Citește și: O femeie din Alba Iulia a rămas fără toți banii din cont după ce a primit un SMS. Ce scria în mesaj

Mai mult, autoritățile o acuză acum că a falsificat toate cele 17 sarcini declarate pentru a primi peste 110.000 euro ajutor de la stat, dar și pentru a primi concediu de la locul de muncă.

Recent, Barbara Ioele a ajuns pe prima pagină a știrilor naționale din Italia cu povestea ei. Procurorii susțin că frauda ei elaborată din ultimele două decenii a implicat certificate de naștere furate de la o clinică din Roma, precum și alte documente falsificate și semnături ale medicilor, perne pentru a da impresia unei sarcini. Aceasta chiar a învățat să meargă precum o femeie însărcinată pentru a fi cât mai credibilă.

Barbara Ioele a primit ajutoare de maternitate de 120.000 euro

Pentru a-și declara toate sarcinile, Barbara Ioele a înregistrat certificatele medicale furate cu semnături falsificate și a primit astfel în jur de 120.000 euro indemnizații de maternitate, precum și câțiva ani de concediu de maternitate de la diverși angajatori.

Nimeni nu a bănuit nimic, femeia făcând acest lucru încă din anul 2000. Norocul ei s-a încheiat anul trecut, când poliția muncii a început să-i monitorizeze ultima sarcină. Aceștia au urmărit-o și au strâns dovezi care atestau că aceasta nu era însărcinată. De aici a pornit ancheta asupra sarcinilor ei anterioare.

Citește și: Cum a reușit un bărbat să găsească femeia perfectă cu ajutorul inteligenței artificiale: „Nu trebuie să uităm de interacțiunea emoțională”

Citește și: Ce este „cănița dorințelor”, metoda folosită de Lidia Fecioru pentru a atrage bani, sănătate și prosperitate. „Multă lume a făcut-o și a mers!”

Partenerul femeii știa de frauda comisă de Barbara

„Știam foarte bine că partenera mea nu este însărcinată”, a declarat Davide Pizzinato, iubitul în vârstă de 55 de ani al Barbarei, în timpul interogatoriului.

Acesta a susținut că știa de frauda femeii încă din 2012, când relația lor a început. Acum, bărbatul este acuzat de complicitate, dar este dispus să depună mărturie împotriva iubitei sale în schimbul unei pedepse mai ușoare.

Cât despre italiancă, în ciuda dovezilor copleșitoare împotriva ei, inexistența celor cinci copii, actele falsificate, mărturia partenerului, aceasta rămâne sfidătoare. Pentru a nu fi nevoită să se prezinte la audieri, Barbara Ioele a prezentat două certificate medicale, de data aceasta autentice, care atestă starea sa de sănătate precară. Cu toate acestea, ea riscă închisoare pentru fraudă financiară și fraudă de identitate.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton