O femeie s-a dat drept împărăteasa unui regat inexistent pentru a intra în „lumea bună” din Italia. L-a păcălit chiar și pe Prințul Harry

.

O femeie de origine germană în vârstă de 49 de ani s-a drept împărăteasa unui regat inexistent pentru a-și putea petrece timpul cu elita Italiei. În cele din urmă, impostoarea a fost demascată. Aceasta a susținut timp de câțiva ani că este conducătoarea Casei Imperiale Glodeni. Nu mulți știu, însă, că Glodeni este un oraș din Moldova.

Cum a reușit o femeie să păcălească elita Italiei dându-se drept împărăteasă

Sandra Nicole Martinez, care a cerut să fie numită „Alteța Sa Regală” sau „Alteța Sa Imperială”, devenise o obișnuită a petrecerilor exclusiviste și a evenimentelor sociale din Roma, după ce a fost prezentată elitei din Italia de către legendarul socialist italian Guya Sospisio, în urmă cu câțiva ani.

Aparent, nimeni nu a pus la îndoială pretențiile ei de a fi împărăteasa Casei Imperiale Glodeni, o casă regală cu sediul în Beirut, Liban, chiar dacă o simplă căutare pe Google ar fi dezvăluit că Glodeni este, de fapt, un oraș din Moldova. În cele din urmă, Martinez a fost demascată accidental ca fiind o impostoare.

Căderea falsei împărătese de la Glodeni a început în martie 2024, când un zid din cartierul Trastevere din Roma s-a prăbușit brusc, avariind mai multe vehicule. Printre aceste mașini se număra și un Ferrari condus de Sandra Nicole Martinez, despre care anchetatorii au descoperit că avea numere de înmatriculare expirate, fără înmatriculare și fără asigurare.

Citește și: Imagini din cel mai spectaculos aeroport din lume. Oamenii fac escală special pentru a-l vizita. Prințul William, impresionat de cascada interioară iluminată

Citește și: Cum a reușit o femeie să slăbească 64 kilograme în 8 luni: „Eram oripilată de felul în care arătam”

Acest lucru a ridicat în mod evident câteva întrebări, iar investigațiile ulterioare au dezvăluit mai multe inconsecvențe cu privire la vehiculele lui Martinez. De exemplu, plăcuța de înmatriculare a unei mașini Bentley aparținea unui camion din Germania care avea sute de amenzi restante în valoare totală de 2.600 euro.

Ce pedepse riscă acum impostoarea

Poliția a constatat că împărăteasa de Glodeni își conducea și își parca mașinile de lux prin centrul istoric al Romei, ignorând camerele pentru plăcuțele de înmatriculare, deoarece știa că amenzile generate automat nu erau emise în numele ei.

Autoritățile italiene susțin acum că femeia riscă pedepse de până la 100.000 de euro pentru conducerea vehiculelor fără permis și cu numere de înmatriculare false.

Citește și: Cele mai frumoase locuri din lume pe care trebuie să le vezi măcar o dată-n viață

Citește și: O femeie și-a pierdut ambele picioare după ce a fost înțepată de un țânțar. „Am fost doar o clipă afară. Un moment decisiv!”

În ceea ce privește titlul ei regal, Casa Imperială Glodeni pare să fi fost înregistrată la Beirut în luna februarie a acestui an, dar nu are nimic regal în asta. Cu toate acestea, Sandra Nicole Martinez a făcut tot posibilul să demonstreze contrariul, amestecându-se cu adevăratul sânge albastru la petreceri și evenimente exclusive și postând fotografii și clipuri pline de farmec pe contul ei de Instagram, @imperialhouseofglodeni. Ea a pozat cu regalitatea reală, politicieni, oameni de afaceri și clerici catolici, dintre care niciunul nu bănuia nimic.

Sandra Nicole Martinez l-a păcălit și pe Prințul Harry al Marii Britanii

Sandra Nicole Martinez a reușit să îl păcălească chiar și pe Prințul Harry al Marii Britanii. Pe vremea când acesta încă era un membru regal senior al Casei Regale britanice, femeia i-a transmis ducelui de Sussex un mesaj pe rețelele de socializare.

Autointitulata împărăteasă a scris pe Instagram un mesaj adresat lui Harry și soției sale, Meghan Markle, în care îi felicita pe venirea pe lume a fiului lor, Archie Harrison. Acesta s-a adresat într-un mod prietenos, dând de înțeles că are o relație apropiată cu cei doi.

„Felicitări dragul meu prieten! Sunt atât de fericită pentru tine și Meghan. Un moment uimitor în viață, poți fi atât de mândru de Meghan, nașterea încă este o treabă dificilă. Abia aștept să îl îmbrățișez pe micul vostru Prinț Archie Harrison. A voastră, Sandra”, este mesajul falsei împărătese pentru ducii de Sussex.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Sandra Nicole Martinez, împărăteasa din Glodeni

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton