O femeie însărcinată a fost împușcată fatal de fiul de doar 2 ani

.

O femeie însărcinată din Ohio a fost împușcată fatal de fiul ei de 2 ani, după ce copilul a găsit întâmplător arma tatălui său în casă, în timp ce se juca.

Femeia a suferit o operație de cezariană însă bebelușul nu a supraviețuit

Laura Ilg (31 de ani) a sunat la 112 spunând că fiul ei a împușcat-o accidental în spate, susțin autoritățile. Incidentul s-a petrecut pe 16 iunie, în jurul orei 13:00.

Ofițerii au spart ușa încuiată a locuinței și i-au găsit pe Laura și pe fiul ei la etaj. Deși șocată și grav rănită, femeia și-a păstrat calmul în timp ce le-a relatat întâmplările polițiștilor.

Laura a fost transportată la un spital din apropiere, unde medicii au efectuat o operație de cezariană de urgență, însă bebelușul de 33 de săptămâni nu a supraviețuit.

Citește și: Fiul miliardarului Hamish Harding din submersibilul Titan era la concert în timp ce tatăl lui murea pe fundul oceanului

Citește și: O femeie însărcinată a fost împușcată mortal într-o parcare din Washington. Tânăra a născut prin cezariană înainte de a fi răpusă de răni

Citește și: Auroville, orașul în care nu există religie, politică și bani. Cum trăiesc oamenii de acolo

În aceeași zi, în jurul orei 17:00, Laura s-a stins din viață. Locuința în care a avut loc incidentul fatal avea porți de siguranță pentru copii, însă acestea erau deschise, susțin autoritățile.

Arma se afla în dormitor, în noptiera tatălui, cameră pe care cuplul o ținea închisă. În ziua accidentului, Laura spăla rufele când fiul ei a intrat în dormitor, a găsit arma și a început să se joace cu ea. La scurt timp, băiețelul a tras în spatele ei.

Ulterior, Laura a declarat că nici nu credea că fiul ei poate ține o armă în mână. La momentul accidentului, Laura și fiul ei erau singuri acasă, tatăl băiețelului fiind la muncă. Bărbatul a confirmat că arma era a lui. În prezent, autoritățile investighează funcționalitatea armei și modul în care a reușit copilul de doar 2 ani să apese pe trăgaci.

Foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton