A încercat să-și otrăvească colega însărcinată ca să o împiedice să își ia concediu de maternitate. Cum se apără femeia

.

O femeie din China a fost acuzată că a încercat să întrerupă sarcina unei colege de muncă otrăvindu-i apa. Aceasta ar fi vrut să o împiedice pe tânăra însărcinată să-și ia concediu de maternitate și să evite, astfel, un volum mai mare de muncă.

O femeie din China e acuzată că a încercat să-și otrăvească colega

Într-unul dintre cele mai șocante cazuri de incidente legate de muncă raportate în China, un muncitor de la o instituție afiliată guvernului din provincia Hubei ar fi încercat să întrerupă sarcina unei colege de muncă, otrăvindu-i în mod repetat apa, pentru a evita volumul de muncă mai mare cauzat de concediul ei de maternitate.

Planul nefast a ieșit la iveală când victima a observat că apa sa continuă să aibă un gust ciudat, indiferent de sursa ei.

La început, femeia a crezut că este din cauza alimentării cu apă a biroului, dar gustul a persistat chiar și după ce a trecut la apă îmbuteliată. Atunci a decis să facă câteva investigații.

Citește și: Tânără concediată după ce șefii au aflat că are relații intime cu peste 300 de bărbați pe an: „Oamenii mă judecă”

Citește și: Cea mai crudă farsă de 1 aprilie: Un rapper și-a înscenat moartea și și-a invitat părinții la înmormântare

Unul dintre prietenii victimei a glumit că cineva din birou ar putea încerca să o otrăvească, iar femeia a decis să pună teoria la încercare folosind tableta pentru a-și înregistra video biroul și pe oricine se apropia de el.

Motivul invocat de femeie, când a fost confruntată

Așa a prins-o pe una dintre colegele ei în flagrant, în timp ce îi turna o substanță asemănătoare pulberei în sticla cu apă, înainte de a se întoarce și a pleca rapid, fără ca cineva să observe.

În momentul în care a fost confruntată, suspecta a spus că nu ar fi putut face față sarcinilor suplimentare atunci când colega sa ar fi intrat în concediu de maternitate.

Citește și: Un preot de 63 de ani s-a însurat cu o fetiță de 12 ani. A ales-o de soție în urmă cu 6 ani

Citește și: Cum să supraviețuiești cu 75 de lei pe săptămână. Experimentul făcut de o tânără

Victima a alertat poliția și o anchetă este în desfășurare, notează OddityCentral. Dacă se va dovedi că suspecta a acționat cu intenția de a provoca vătămare, ar putea constitui o infracțiune de vătămare, indiferent de natura substanței pe care a pus-o în apa colegei sale.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton