O femeie de 60 de ani a câștigat, în premieră, titlul de Miss Universe Buenos Aires. „Inaugurăm o nouă etapă!”

.

Alejandra Rodríguez a devenit prima femeie în vârstă de 60 de ani care a câștigat Miss Universe Buenos Aires. Ea va reprezenta provincia în finala Miss Univers Argentina 2024 pe 25 mai.

Alejandra Rodríguez, prima femeie în vârstă de 60 de ani Miss Universe Buenos Aires

Alejandra Marisa Rodríguez este avocată și jurnalistă, are 60 de ani și tocmai a devenit prima femeie la această vârstă care a câștigat concursul Miss Univers Buenos Aires. După această distincție, ea va reprezenta provincia în finala Miss Univers Argentina 2024.

„Sunt încântată să primesc această distincție într-un concurs de frumusețe pentru că inaugurăm o nouă etapă în care femeile nu sunt doar asociate cu aspectul fizic, ci și cu un alt set de valori”, a spus ea pentru presă. „Sunt prima din această generație care face acest lucru. Cred că cei care au jurizat mi-au observat încrederea și pasiunea de a reprezenta femeile generației mele. Sunt hotărâtă să lupt pentru titlul Miss Univers Argentina 2024” – a mai spus.

Din moment ce a câștigat râvnita coroană Miss Buenos Aires, Rodríguez este favorita fanilor pentru titlul Miss Argentina, ceea ce i-ar permite să concureze în competiția internațională Miss Universe. În trecut, concursul Miss Univers permitea doar accesul concurentelor cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani.

În septembrie 2023, Organizația Miss Univers a anunțat că, începând din 2024, nu vor mai exista limite de vârstă pentru concurenții la concurs. Începând din 2024, fiecare femeie cu vârsta peste 18 ani va putea participa.

Înaintea Alejandrei Rodríguez a mai fost o Miss Univers 45+

Rodríguez nu este singura care a depășit standardele de frumusețe în vârstă în calitate de Miss, Haidy Cruz, în vârstă de 47 de ani, concurând pentru a reprezenta Republica Dominicană în concursul Miss Univers 2024.

Citeşte şi: Jennifer Lopez, prinsă cu minciuna. Cum arată în realitate și cum e prezentată publicului

Citeşte şi: Cele mai frumoase ținute de la Miss Universe de-a lungul timpului. Rochiile valorează zeci de mii de euro

Citeşte şi: Cine este Rikki Valerie Kolle, prima femeie transgender care a devenit Miss Olanda

Citeşte şi: Cum arată Nicoleta Luciu în realitate, fără machiaj și filtre de înfrumusețare. Fosta „Miss România” are 43 de ani

„Participarea la concursurile de frumusețe m-a fascinat întotdeauna. Cu toate acestea, datorită faptului că am devenit mamă la o vârstă fragedă, nu am reușit niciodată să transform acel vis în realitate”, a explicat ea pentru Hola!. „Miss Universe mi-a oferit șansa de a-mi urmări visul. Vocea mea interioară m-a îndemnat să merg mai departe să-mi văd visul cu ochii” – a mai precizat ea.

Deși Cruz a fost întâmpinată cu scepticism de public, ea și-a continuat drumul înainte, hotărâtă să arate că vârsta ei este un atu și nu o slăbiciune.

„Trebuie să recunosc că deseori ignor ceea ce spun alții. Rămân concentrată pe obiectivele mele și sunt hotărâtă să le ating. Înțeleg că oamenii vorbesc adesea din propriile lor limitări și nimeni nu poate trăi visele pentru tine. Unii ar putea să nu fie conștienți de faptul că termenii [Miss Universe] s-au schimbat. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu sunt afectat de ceea ce spun alții.

Am fost în ochii publicului de mult timp și am învățat cum să gestionez criticile. Le permit altora să se exprime după bunul plac, dar în cele din urmă, eu sunt cea care decide ce mă afectează sau nu” – a explciat Haidy Cruz.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton