„Sunt o soție trofeu”. O femeie care cheltuie sute de dolari pe lună pentru a arăta bine susține că asta o face o „mamă mai bună”

.

O autoproclamată soție trofeu, care prioritizează bronzul și manichiura, spune că faptul că arată grozav o face o mamă mai bună. Hope James Fifield, în vârstă de 28 de ani, a decis în timpul primei ei sarcini că maternitatea nu o va împiedica să fie „glam”.

Hope James Fifield, femeia care refuză să își schimbe obiceiurile pentru fiica ei

Hope are o fetiță în vârstă de 9 luni, nu lucrează și cheltuie lunar 140 de euro pe cursuri de pilates, 37 euro pe abonamentul la sală și 278 euro pe haine. Femeia și-a pus unghii false cu doar câteva ore înainte de a o aduce pe lume pe fiica ei, Mariposa, pe care o are cu soțul ei, Carter James Fififeld (27 ani).

„Întotdeauna am fost vanitoasă și asta nu avea să se schimbe când am devenit mamă. M-am gândit să mă machiez complet în timpul travaliului, dar nu mi-a plăcut ideea ca rimelul să-mi curgă pe față, așa că m-am hotărât să-mi pun unghii false, pe care le-am aplicat în timp ce eram în spital”, a afirmat Hope.

„Chiar și acum, îmi fac întotdeauna unghiile și bronzul fals pentru că îmi place mereu să mă simt aranjată. Nu mă voi neglija niciodată. Chiar dacă port jambiere și hanorac, îmi voi face machiajul și voi purta bijuterii”, a continuat ea, potrivit The Mirror.

Femeia spune că îi place să arate bine atât pentru ea cât și pentru soțul ei și vrea să îi dea un bun exemplu fiicei sale.

„Am sperat și visat la o fată, dar ea este o completare a vieții mele, nu întreaga mea viață”, a precizat Hope.

Citește și: A încercat să-și otrăvească colega însărcinată ca să o împiedice să își ia concediu de maternitate. Cum se apără femeia

Citește și: Cât costă cele mai scumpe ciuperci din lume. Nu oricine își permite să le cumpere

Femeia a renunțat la job pentru a fi casnică

Hope l-a cunoscut în timpul școlii pe Carter, iar cei doi s-au căsătorit în octombrie 2020. După căsătorie, femeia a renunțat la slujba ei de educatoare pentru a deveni casnică.

Înainte de a deveni mamă, Hope s-a mândrit cu faptul că este o „soție trofeu” care face exerciții zilnice și arată mereu bine.

„De mică mi-am dorit să fiu o soție trofeu și să arăt ca o bombă sexi”, a spus Hope.

„Îmi place să arăt bine și să fiu la brațul lui Carter, în timp ce el mă prezintă colegilor de la muncă. Sunt tradițională pentru că apreciez că bărbatul este susținătorul familiei și cred că soțiile ar trebui să arate bine pentru soții lor”, a afirmat americanca.

Citește și: Un cuplu și-a donat averea de 24 milioane dolari pentru a se călugări. Cei doi soți trăiesc acum din generozitatea altora

Citește și: Tânără concediată după ce șefii au aflat că are relații intime cu peste 300 de bărbați pe an: „Oamenii mă judecă”

Soțul i-a adus cadou de naștere o geantă de scutece în valoare de 2.300 euro

După ce cuplul și-a întâmpinat primul copil, Mariposa, care poartă numele unei zâne fluture Barbie, Carter i-a adus lui Hope o geantă Chanel pentru scutece în valoare de 2.300 euro, precum și o sticlă de tequila de 948 euro.

„I-am spus lui Carter exact ceea ce îmi doream drept cadou de naștere și, bineînțeles, el mi-a făcut pe plac. Era visul meu să am o fetiță și știam că vreau să-i spun un nume magic. Fiecare mamă este diferită, dar am ales să-mi aduc copilul în viața mea. Încă pot să-mi fac bronzul fals săptămânal, să-mi fac unghiile și întotdeauna am un păr grozav”, a precizat Hope.

Femeia a explicat că își face exercițiile în timp ce Mariposa doarme. Aceasta a spus că nu va mai face alți copii și așteaptă cu nerăbdare ca fetița ei să crească pentru a o învăța despre haine și make-up.

„Poate sunt o soție trofeu, dar am soțul ideal. Împărțim treburile casnice și Carter face tot ce eu nu am timp sau energie să fac. Suntem cei mai buni prieteni și nu-i pasă cum arăt cât timp sunt fericită, iar asta se întâmplă când sunt bronzată și aranjată”, a mărturisit Hope.

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton